Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Össze jönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Össze jönnétek olyan lánnyal, akinek nem tetszik a családja?

Figyelt kérdés

Nem ugy hogy nem szimpatikusak, hanem hogy sokadik férfival van az anya stb.

A lány nem túl jó tanuló, de próbálja megcsinálni a dolgait.

Amúgy elvileg nem bulizik, nem iszik, max ritkán cigi, aranyosnak tűnik, csak piercing van az orrába.

Szóval nagyon aranyos meg szimpatikus, ezek ellenére gondolkoznatok h osszejojjetek vele?

2013. jan. 25. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát én igen.Nem a családot akarom párkapcsolatra,hanem a lányt.

Volt már így egy cigánylánnyal,de ez hosszú történet...

2013. jan. 25. 15:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze! A családja engem k*rvára nem érdekelne ha szeretem a lányt és én jól érzem magam vele. Ennek meg örülj, hogy nem bulizik, iszik meg ritka cigi! Nagyon ritka az ilyen lány mostanság mert mind nagyon menő akar lenni és égőnek találja ha ezeket nem csinálja minden hétvégén.
2013. jan. 25. 15:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem a családjával járnál,hanem a lánnyal! Az meg az anyuka magánélete hogy hányadik férfival van!

Az igazából senkire sem tartozik!

2013. jan. 25. 15:37
 4/11 anonim ***** válasza:
simán.. :D
2013. jan. 25. 15:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Csatlakozok a többi válaszadohoz.Aki szerelmes az nem a családjával foglalkozik,hanem a szerelmével.Simán össze jönnék egy olyan csajjal:-) Remélem tudtam segíteni:)
2013. jan. 25. 15:53
 6/11 Problem? ***** válasza:
Én őszinte leszek nem, általában egy ilyen lány talál egy biztos pontot és görcsösen ragaszkodni fog hozzá nem lehet tőle szabadulni az ilyen típusú lányok szoktak öngyilkossággal fenyegetőzni ha szakítani akar velük az ember.Bocs
2013. jan. 25. 15:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Pircing van az orrában. AZ nem egy túl főnyeremény kategoria. Elég retardált mind az ilyen pircinges pintyőkék. Én legalábbis ezt láttam a környezetemben lévőkről.

Egyébként ki nem szarja le! az öregjeit, nem azokat dugom,hanem a pintyőkét. Akkor meg? Tőlem a sátán maga is lehet az anyukája, azt is leszarom. Egy dolog számít! Női seggluk! azt célozd be, ne foglalkozz a szülőkkel. Anyóst amúgyis gyülölni szokás.

2013. jan. 25. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem köldökpiercingem van, de még nem volt rá panasz.. :D
2013. jan. 25. 16:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, de valójában nem ezen múlik, inkább a személyiségén vagy kinézetén!
2013. jan. 26. 19:36
 10/11 anonim ***** válasza:
összejönnék vele simán.
2013. jan. 27. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!