Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Össze jönnétek olyan lánnyal, akinek nem tetszik a családja?
Nem ugy hogy nem szimpatikusak, hanem hogy sokadik férfival van az anya stb.
A lány nem túl jó tanuló, de próbálja megcsinálni a dolgait.
Amúgy elvileg nem bulizik, nem iszik, max ritkán cigi, aranyosnak tűnik, csak piercing van az orrába.
Szóval nagyon aranyos meg szimpatikus, ezek ellenére gondolkoznatok h osszejojjetek vele?
Hát én igen.Nem a családot akarom párkapcsolatra,hanem a lányt.
Volt már így egy cigánylánnyal,de ez hosszú történet...
Nem a családjával járnál,hanem a lánnyal! Az meg az anyuka magánélete hogy hányadik férfival van!
Az igazából senkire sem tartozik!
Pircing van az orrában. AZ nem egy túl főnyeremény kategoria. Elég retardált mind az ilyen pircinges pintyőkék. Én legalábbis ezt láttam a környezetemben lévőkről.
Egyébként ki nem szarja le! az öregjeit, nem azokat dugom,hanem a pintyőkét. Akkor meg? Tőlem a sátán maga is lehet az anyukája, azt is leszarom. Egy dolog számít! Női seggluk! azt célozd be, ne foglalkozz a szülőkkel. Anyóst amúgyis gyülölni szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!