Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Törvényszerű, ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törvényszerű, ha a párom miattam hagyta el a családját, akkor engem is könnyen elhagy majd másért?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy házas férfival, 1 hónap randizgatás után otthagyta értem a családját. Mostanában a felesége mindig a nyakamra jár és azzal vagdalózi, ha őt 1 hónapért otthagyta újszülött babával, akkor majd engem is ott fog, ha már kicsi gyerekünk lesz... Ilyen törvényszerű lenne ez? L20
2017. ápr. 26. 12:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen nem találsz jobb pasit, mint egy házas, feltehetően öreg fűszert!
2017. ápr. 26. 13:00
 12/19 A kérdező kommentje:
22 és a fűszer
2017. ápr. 26. 13:05
 13/19 A kérdező kommentje:
éves :)
2017. ápr. 26. 13:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mit akarsz, de tenyleg? Majd melletted marad nem? Ne rohogtess😂
2017. ápr. 26. 13:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Nagy csúnyaságot mondhattam ezek szerint.

(A 7-es válaszoló vagyok)

2017. ápr. 26. 13:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A felesége és az újszülött gyermeke egy hónapnyi randizgatást meg egy friss, meleg lyukat ért neki. Megcsinálhatod a matekot, hogy ebből következtetve te mennyit érhetsz neki.
2017. ápr. 26. 13:22
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha tegnap esett, nem biztos, hogy ma is fog.

Az elődödnek esetlg 7 feje volt és tüzet okádott.

Otthagy, nem hagy el?

Összejössz egy nyeretlen 20 évessel, akinek nincs gyereke.

Kapsz garancialevelt, hogy nem fog elhagyni?

Összejössz velem az ötvenessel, gondolod kapsz garancialevelet, hogy nem hagylak el?

A házasságok 60+%-a válással végződik.

Ne legyen lelikiismereret furdalásod.

A pasid ott akarta hagyni a nőjét, mivel nem akart tovább vele élni.

Gondolod, ha veled nem jön össze, akkor örökre a (feltételezett) sárkánnyal marad?

2017. ápr. 26. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen pasinál törvényszerű.

Nagyon fiatal, a gyereke anyja is, pár hónapos a pici. Még azt se lehet mondani, hogy hosszú évek alatt egymásra untak.

1. Rossz kapcsolatba csinál gyereket, ész nélkül. Ahelyett, hogy szakítana. Meggondolatlan, felelőtlen.

2.A terhesség alatt és szülés után nem hogy a párját támogatná, és rohanna haza a gyerekéhez, inkább megy ku..Csajozni.

Nem lehet rá számítani. És xar apa.

3. Te meg azon fogsz lovagolni, mikor megy láthatásra, hogy biztos a volt nőjét kúrja. Eddig is egyszerre dugott titeket, úgyhogy nincs kizárva. ;)

Ahogy elnézem, egyikőtök se éppen értelmiségi, úgyhogy valószínűleg ebben nőtt fel a srác.

Lehet, hogy pár dugásra jó lesz, de ha több eszed van, mint egy hokedlinek, akkor nem szülész neki gyereket.

Már csak azért is, mert tényleg xar apa az, akinek az újszülött gyereke mellett az idegen pi.na a fontos, és elsőre eldobja egy jöttment nőcskéért.

2017. ápr. 26. 15:33
 19/19 anonim ***** válasza:
A belem kifordul ettől a kérdéstől meg a sztoritól, bocs.
2017. ápr. 26. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!