Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényszerű, ha a párom miattam hagyta el a családját, akkor engem is könnyen elhagy majd másért?
hát eléggé esélyes, mondjuk meg is érdemled és akkor áttudod majd érezni a feleség helyzetét...
24F
"te is leszel 30."
Milyen 20 évesnek kell egy jozepkoru, házas pasi? Hihetetlen, a pasik mennyire elszálltak maguktól, és azt hiszik, 30-40 évesen is a 20 éves lányok álmai. Szánalmas.
Nem. Édesapám 6 év házasság után vált el, amikor én négy éves voltam és 15 éve a másik nővel van, vele is van két gyereke.
Amúgy "nem hagyott ott minket", otthon ott lakott tőlünk gyalog 10 percre, fizetett mindig rendesen és heti többször is láttam, néha nála aludtam, mentünk közös programokra, stb.
Felnőtt fejjel inkább azt látom, hogy anyukámnak volt/van olyan személyisége, ami kibírhatatlan hosszú távon sok férfi számára. A korral sem lehetett gond, akkor apa 33 volt, anya 27, az új barátnője 26.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!