Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi elhagyta a családját, akkor mit várjak nem fog szeretni engem se?
Ugyan, hova gondolsz, majd érted megváltozik, mindent másként csinál mint eddig, hűségessé válik varázsütésre, és ha jön az új kísértés, akkor józanul nemet fog mondani, éltek holtodiglan boldogságban.
Itt a vége fuss el véle!
4-es köszönöm szépen h ezt leirtad!!! hát akkor ezek szerint én miattam tuti nem lesz hüséges és érzem is..
de mindig tagad mindent bármit mondok, ha vádolom akkor meg az a baj... csak szeretem, ha nem szeretném nem érdekelne, de sztem csak magamat teszem tönkre ezzel.
pedig azt mondja én ne bántsam őt, szerintem csak talonban akar tartani hogyha ugy alakul h talizunk akkor ugyis tudja h szeretem és nem tudok neki ellenállni,mert hiányzik mindene. teste, érintése,stb..
Kérdező: igen, most te vagy a vágy tárgya, most téged szeret, és valószínűleg még maga is elhiszi, hogy érted megteszi, hogy veled más lesz.
Az esetek 99%-ban viszont aki egyszer meglépi ezt, annak belefér akár kétszer, háromszor, sokszor, és mikor majd együtt lesztek 3-4 éve, mikor már kicsit laposodik a kapcsolat, beüt az unalom, esetleg megjelennek a viták, feszültségek, akkor nem fog sokat hezitálni, hogy ismét a tettek mezejére lépjen
(disclaimer: persze, van aki elhagyja a családját, és utána példás családapa válik valaki más oldalán belőle, de azért nem ez a jellemző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!