Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves, vagy idősebb nők! Mennyire negatív tényező, ha a korban veletek egyező férfi akivel ismerkedtek, szűz?
A kérdés apropóját az szülte, hogy az utóbbi időkben kimondatlanul is elvárás, hogy már elsőre is jól teljesítsen az ágyban a férfi.
Nos, ez egy szűz esetében nem fog megtörténni. Elsőre biztos, hogy nem lesz jó, inkább csak úgy "elmegy". Arra kérdeznék rá leginkább, hogy mennyire baj ez, ha kicsit várni kell, hogy belejöjjön a fickó? Úgy érzem, mostanság ez nem igazán "divat", ha kiderül, hogy szűz, már sokaknak az is túl sok, de még akik belemennek ők is, az első csalódás után már elgondolkodnak azon, hogy "erre nekem nincs időm" és inkább szakítanak.
És azt az állapotot, hogy egy férfi még nem szeretkezet senkivel, szereti a társadalom automatikusan a lúzrséghez kötni.
24 évesen, még vannak esélyek? Sajnos volt olyan nő aki kimondatlanul azért nem jelentkezett többet, mert ez neki túl "sok" volt. Legalábbis gyanúsan azután tűnt el, hogy ez szóba került, és jól meg is lepődött, rossz értelemben (mielőtt: nem "gáz" módon került elő a téma, vagy erőltettem, mielőtt erre gondolnátok)
Bocsi, a #12 kérdését nem olvastam végig. De így már érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!