Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 24 éves, vagy idősebb nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves, vagy idősebb nők! Mennyire negatív tényező, ha a korban veletek egyező férfi akivel ismerkedtek, szűz?

Figyelt kérdés

A kérdés apropóját az szülte, hogy az utóbbi időkben kimondatlanul is elvárás, hogy már elsőre is jól teljesítsen az ágyban a férfi.

Nos, ez egy szűz esetében nem fog megtörténni. Elsőre biztos, hogy nem lesz jó, inkább csak úgy "elmegy". Arra kérdeznék rá leginkább, hogy mennyire baj ez, ha kicsit várni kell, hogy belejöjjön a fickó? Úgy érzem, mostanság ez nem igazán "divat", ha kiderül, hogy szűz, már sokaknak az is túl sok, de még akik belemennek ők is, az első csalódás után már elgondolkodnak azon, hogy "erre nekem nincs időm" és inkább szakítanak.

És azt az állapotot, hogy egy férfi még nem szeretkezet senkivel, szereti a társadalom automatikusan a lúzrséghez kötni.

24 évesen, még vannak esélyek? Sajnos volt olyan nő aki kimondatlanul azért nem jelentkezett többet, mert ez neki túl "sok" volt. Legalábbis gyanúsan azután tűnt el, hogy ez szóba került, és jól meg is lepődött, rossz értelemben (mielőtt: nem "gáz" módon került elő a téma, vagy erőltettem, mielőtt erre gondolnátok)

#szüzesség #Hallgass rám #te hívságos árnyékvilág #Bármi aljas és züllött is légy
2017. ápr. 25. 23:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem kizáró ok lenne, de én már "öreg" vagyok. 24-25 évesen nem zavart volna egyáltalán, mert akkor nagyjából egy hullámhosszon lettünk volna tapasztatlanságban. De ma már én túl vagyok több kapcsolaton, egy 30 éves szűz férfi pedig jó eséllyel nem túl tapasztalt. Nem tudnánk mire menni egymással. Mármint nem az ágyban, hanem a mindennapokban.
2017. ápr. 26. 09:07
 12/22 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

Ó igen, nyilván a szüzességgel van az ilyen összefüggésben.

2017. ápr. 26. 11:07
 13/22 A kérdező kommentje:

Ez most hogy jön ide?

2017. ápr. 26. 11:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Sajnos a legtöbb nem szűz pasi is balfácán az ágyban...
2017. ápr. 26. 14:27
 15/22 anonim ***** válasza:

Igen ritkán fordul elő, hogy valaki hosszú párkapcsolatban él, és megőrzi a szüzességét. Én tudom, hogy köpködni egyszerűbb, de akár gondolkodhatnál is.

2017. ápr. 26. 16:22
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem ismered a törtènèseket, ne ìtèlj elhamarkodottan.
2017. ápr. 26. 20:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Én nem ítélkeztem, csak azt mondom, hogy ritkán jár együtt az, hogy két ember együtt él évekig, és nem élnek szexuális életet. Az számomra nem is valódi párkapcsolat, nekem nem teljes élet. Te kérdezted, hogy kizáró ok lenne-e egy velünk egykorú férfi szüzessége, én csak válaszoltam.
2017. ápr. 26. 21:13
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem volt szó évekről, 7 hónap volt és távol is éltünk. És volt még pár dolog ami miatt nem lett végül semmi. Szégyellni kellene?

2017. ápr. 26. 21:18
 19/22 A kérdező kommentje:
Amúgy a "Hogy jön ez ide"-t, a #12-nek írtam, nem neked. A Te érvelésed logikus volt, még ha szomorú is a számomra. Kétségbe kellene esnem és úgy "hajtani" a dolgot, mint a pua-s "emberek"? Sajnos ez nem én vagyok...
2017. ápr. 26. 21:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Félreértesz, én a 12-esnek írtam, hogy aki szűz maradt egy kapcsolatban, az eléggé valószínűleg nem élt együtt a párjával, tehát hozzám képest tapasztalatlan. De azt is írtam, hogy én 30 vagyok, meg azt is, hogy 24 évesen én ezt tök rendben levőnek tartanám. Szerintem nem kell ezt görcsösen hajtani, majd megtalálod azt, aki neked megfelel.

És amúgy ha összetalálkozol mondjuk egy nálad tapasztaltabb nővel, aki emellé még intelligens is, az tudni fogja, hogy az első alkalom még egy lepedőakrobatával se tökéletes. Nem kell ezt túlparázni, csak értelmes nőkkel kell összejönni.

2017. ápr. 26. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!