Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez tenyleg a veg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bella673 kérdése:

Ez tenyleg a veg?

Figyelt kérdés

Hibaztam ra irtam a baratom exere de csak mert huzott vele sex utan fel hozta hogy jobb a segge,majd egy este hogy ugye nem irtam neki semmit hogy en vagyok neki,

Felkaptam a vizet mert szeretem nagyon s igen irtam neki masnap kepel egyutt.

A csavom pedig masnap le hordot szo szerint le alazott mindenek :(

Azota szoba semm akar alni velem azt akarja hogy hagyam b.nom elott is le alazott csunyan.

Most ott tartunk minden kapcsolatot meg szakitott velem.

En meg hulye szenvedek miatta!

Keres meg szerintetek?

2017. ápr. 25. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
finitó béby.
2017. ápr. 25. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon fáraszto sztori volt. :/ elhiszem h tanácstalan vagy de ez fájdalmas. A srácod is gyerekes meg te is. Nem tudok mit mondani.
2017. ápr. 25. 23:11
 3/5 A kérdező kommentje:

En:25 ő:38eves

Es gyerekes inkabb szerelmes masba azt mondta.

2017. ápr. 25. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
38 évesen nem sok esze van! De neked sem,hogy hagyod magad alázni! Mi az,hogy jobb segge van? Ez carba se vesz téged! Aki szeret ilyet nem mond még viccből sem! Kuka,felejtsd el!
2017. ápr. 25. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:
hagyd ! menj gyurj magadnak jobb feneket, aztan banhatja ...
2017. ápr. 26. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!