Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van némi esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van némi esélyem 48 éves (igényes) pasiként 20-as vagy 30-as csinos nőt találni komoly kapcsolat céljából?

Figyelt kérdés
Ez a korosztály vonz a legjobban.

2017. ápr. 23. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
85%
20.: miért nem, ha neked a fiatalság a lényeg?
2017. ápr. 23. 21:55
 22/68 anonim ***** válasza:
90%

"töllük is kérdezd már meg majd ezt"

"töllük" is megkérdezem ;)

2017. ápr. 23. 22:18
 23/68 anonim ***** válasza:
95%
Attól függ mennyi pénzed van.
2017. ápr. 23. 23:19
 24/68 anonim ***** válasza:
94%
az egyedülálló anyáknál talán működik de sokat segít ha azért ez alatt a sok idő alatt sikerült egy jobb egzisztenciát kiépíteni már
2017. ápr. 24. 04:18
 25/68 anonim ***** válasza:
61%

35-40ig biztos találsz ilyen nőt, ha jóképű vagy, sportolsz és van végzettséged, amivel szép karriert futottál be. Tudod hogy néznek ki az alacsony képzettségű 30as nők?

Csak magasan keresgélhetsz, ezt viszont nehéz megugrani.

Ha leautózól valami nyomornegyedbe menő autóval, kiemelhetsz a kakiból egy jobb huszonéves csajt, aki egy darabig hálás lesz.

És az egyik válaszolónak, azért nem fogja lecserélni, mert mire az 20 éves 40 lesz, ő majdnem 70, márha él addig.

2017. ápr. 24. 07:30
 26/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 24. 10:39
 27/68 anonim ***** válasza:
93%

"Igényes"? Ez édi.

Látom, igény van: a csaj legyen naggggggyon fiatal és csinos, hogy "komoly kapcsolatba" léphessen veled=amíg kedved van, addig szexelnél vele.

Az ilyeneken már húsz éves koromban is röhögtem, akiknek majdnem 50 évesen az volt a fontos, hogy a csaj legyen csinike meg huszonkettő, és akkor komolyan veszik ... És mindig "igényesek" voltak :))))

Egy igényes 50 éves férfi egy intelligens, vonzó, humoros, önfenntartó, azonos/hasonló világlátású nőt keres maga mellé, nem pedig annyi a nagy igénye, hogy csini huszas legyen.

Facepalm.

2017. ápr. 24. 12:27
 28/68 anonim ***** válasza:
96%

elég gáz, hogy erre a korosztályra repülsz.

nincs vmilyen ferde hajlamod?

szerintem egy kis huszonéves nagyon baba egy közel 50-es pasihoz, aki az apja is lehetne.

próbálj a saját korosztályodból párt találni, a fiatalokat pedig hagyd meg a fiataloknak.

2017. ápr. 25. 20:27
 29/68 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem, ha értelmes, intelligens férfi vagy, aki képes értékelni, megbecsűlni és szeretni egy nőt, akkor igen, lehet esélyed függetlenül a kortosztályt, amiben keresgélsz. Szerintem nem a kor a legfontosabb, hanem a szeretet, ami két ember között létrejön és összeköt. Bár, hozzá kell tennem, hogy egy 20-as vagy 30-as nőnek nem biztos, hogy ugyanaz a célja az életben, mint egy 40-es pasinak... Ebben a korban már az ember letett valamit az asztalra, elérte a céljait, talán gyerekei is vannak, míg egy fiatal nő mindezek előtt áll és ez okozhat problémákat egy olyan kapcsolatban, amiben ekkora korkülönbség van. Ez a felektől függ. Ki mit hajlandó adni vagy feladni a másikért. 25l
2017. ápr. 25. 21:22
 30/68 anonim ***** válasza:
98%

Ez az "igényes" kérdező írt nekem egy privátot, miszerint a korabeli nők nem olyan vonzóak, mint a fiatalok. Erre visszaírtam, hogy ő 50 évesen meg nem olyan vonzó, mint egy 25-30 éves férfi.

A válasza szerint "de a pénzem az kellene ... sz.opd le a faxt" Csak ugye, ő nem pontozta ki.

"Igényes".

2017. ápr. 26. 13:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!