Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl igényes nő lennék?
Azt mondja rólam a környezetem hogy túlságosan igényes vagyok. Nem teljesen értek evvel az állítással, én úgy fogalmaznék hogy figyelek magamra és a megjelenésemre.
Teniszezni és cardio edzésre járok és hetente legalább 2 alkalommal szaunázzom méregtelenítés céljából. Figyelek az étrendemre, kiegészítő vitaminokat is szedek. Mindennap megiszok egy pohár frissen facsart naracslevet(magam facsarom) és egy bögre zöld teát,kerülöm a gyorséttermi alacsony minőségi ételt, sok salátát és gyümölcsöt fogyasztok. Ehhez jön még egy latte mindennap. Másfajta kávét nem is iszom. A napi folyadékbevitelem igy minimum 2 liter, a többi víz. Csak olivaolajjal főzőm. Nagyon sok növényi olajat használok szépségápolásra,ezt kiegészítem még néhány drágább krémmel (krémenként min. 10 ezer). Diszkréten sminkelek (összhatásban): egy kis BB, világos szemhéjpúder, pirosító, szempillaspirál, leheletnyi szemceruza és rúzs. A sminktermékeknél csak a márkákat részesítem előnyben (Estee Lauder,MAC, Chanel, Armani a kedvenceim).
Fodrászhoz vágatni, kozmetikába arctisztításra járok havonta.
A cipőm és a táskám színe mindig hasonló, ha különbözőek akkor az nagyon zavar. Az öltözködésemre jellemző színek a világosbarna,kék,fehér,lágy babarószaszín,szürke,fekete néha még a piros. De egyszere 3-nál több színt nem viselek. Mindig szín és az arányok harmóniájára törekszem a megjelenésemet illetően. A körmeim mindig piros színűek de saját magam ápolom őket.
Sznob és igényes lennék már túlságosan is?
23,l
Eléggé az vagy.
Tehát nem azzal van a gond, hogy próbálsz egészségesen táplálkozni, vagy odafigyelsz magadra, a külsődre, de ez már szerintem az a bizonyos ló túloldala.
Fogadjunk, hogy nem állsz akárkivel szóba sem?:)
Irigyellek amiért ilyen fegyelmezett vagy a sport és a kaja terén.
Mivel férfi vagyok, nem értek annyira ezekhez a női cuccokhoz, de így mindenféle háttértudás nélkül úgy tűnik, hogy a sminkekre meg a krémekre kissé sokat költesz, de ha neked megéri és telik rá, akkor oké.
Van valakid?
Ha nincs akkor lehet hogy az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!