Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl igényes nő lennék?
Azt mondja rólam a környezetem hogy túlságosan igényes vagyok. Nem teljesen értek evvel az állítással, én úgy fogalmaznék hogy figyelek magamra és a megjelenésemre.
Teniszezni és cardio edzésre járok és hetente legalább 2 alkalommal szaunázzom méregtelenítés céljából. Figyelek az étrendemre, kiegészítő vitaminokat is szedek. Mindennap megiszok egy pohár frissen facsart naracslevet(magam facsarom) és egy bögre zöld teát,kerülöm a gyorséttermi alacsony minőségi ételt, sok salátát és gyümölcsöt fogyasztok. Ehhez jön még egy latte mindennap. Másfajta kávét nem is iszom. A napi folyadékbevitelem igy minimum 2 liter, a többi víz. Csak olivaolajjal főzőm. Nagyon sok növényi olajat használok szépségápolásra,ezt kiegészítem még néhány drágább krémmel (krémenként min. 10 ezer). Diszkréten sminkelek (összhatásban): egy kis BB, világos szemhéjpúder, pirosító, szempillaspirál, leheletnyi szemceruza és rúzs. A sminktermékeknél csak a márkákat részesítem előnyben (Estee Lauder,MAC, Chanel, Armani a kedvenceim).
Fodrászhoz vágatni, kozmetikába arctisztításra járok havonta.
A cipőm és a táskám színe mindig hasonló, ha különbözőek akkor az nagyon zavar. Az öltözködésemre jellemző színek a világosbarna,kék,fehér,lágy babarószaszín,szürke,fekete néha még a piros. De egyszere 3-nál több színt nem viselek. Mindig szín és az arányok harmóniájára törekszem a megjelenésemet illetően. A körmeim mindig piros színűek de saját magam ápolom őket.
Sznob és igényes lennék már túlságosan is?
23,l
A sznob jó szó. Az igényesség nem itt kezdődik.
Én igényes nőnek tartom magam, mert odafigyelek az öltözködésemre, külsőmre, pedig az életben nem láttam közelről MAC cuccokat, a többiről nem is beszélve.
Valahol a harmadik mondatodnál zsongani kezdett a fejem, ne haragudj. :D Szép dolog odafigyelni magunkra, de ez inkább arról szól, hogy elmondhasd, te mennyire csini és gazdag és különleges vagy.
Sznob - de nem igényes.
Figyeljetek, ha a csaj a saját pénzéből veszi meg ezeket, egészségére.
Az egészséges életmód részével egyetértek, én is igyekszem egészségesen táplálkozni (már megkaptam, hogy egészségmániás, vega, és fogyókúramániás, és anorexiás vagyok) Kerülöm a gyorsétteremeket, a zsíros, nehéz kajákat.
Én smink helyett inkább könyvre, színházjegyre, utazásra költeném a pénzemet, de a te dolgod.
Lehet, hogy sznobnak tűnsz - tényleg annak -, de hadd mondjam el az én példámat. Amikor fogyózni kezdtem, reformkonyhára tértem át, sportolni kezdtem az aggódó rokonok, barátok, ismerősök megszóltak miatta, finnyásnak sznobnak, fogyókúramániásnak tartottak. Nagyon rosszat tett az amúgy is kevés önbizalmamnak, ezért felvettem egy nagyképű, sznob, kivagyi stílust, amivel elég idegesítő lehetett. De ez csak egy póz volt, egy "pajzs", amivel a beszólások ellen védekeztem. Érdekes módon, amint új baráti köröm lett, és a rokonaim is úgy-ahogy elfogadtak, azonnal elmúlt az arcoskodásom. Elfogadtak, békénhagyak, én sem mondtam többé a magamét.
Sok nagyképűnek, felvágósnak tűnő ember nagyon önbizalomhiányos igazából, és csak felveszik ezt a pózt a környezete piszkálása miatt. Ha új barátokat, környezetet talál, vagy elfogadják a személyiségét, rögtön "megszelídül".
Kérdező, a leírásod alapján nálad is ezt látom. Bizonyára a barátnőid, a környezetedben lévő nők piszkálnak, mert "túl igényes vagy", te pedig védekezésképpen még rá is játszol erre. Ha magad keresed meg rá a pénzt, senkinek sincs joga megszólni érte (akár azért, mert más a véleménye, de a legtöbben csak irigyek) Lehet, hogy változni fogsz, lehet, hogy nem. De nagyon fontos: EZ A TE DOLGOD, SENKINEK SINCS JOGA BESZÓLNI ÉRTE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!