Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl igényes nő lennék?
Azt mondja rólam a környezetem hogy túlságosan igényes vagyok. Nem teljesen értek evvel az állítással, én úgy fogalmaznék hogy figyelek magamra és a megjelenésemre.
Teniszezni és cardio edzésre járok és hetente legalább 2 alkalommal szaunázzom méregtelenítés céljából. Figyelek az étrendemre, kiegészítő vitaminokat is szedek. Mindennap megiszok egy pohár frissen facsart naracslevet(magam facsarom) és egy bögre zöld teát,kerülöm a gyorséttermi alacsony minőségi ételt, sok salátát és gyümölcsöt fogyasztok. Ehhez jön még egy latte mindennap. Másfajta kávét nem is iszom. A napi folyadékbevitelem igy minimum 2 liter, a többi víz. Csak olivaolajjal főzőm. Nagyon sok növényi olajat használok szépségápolásra,ezt kiegészítem még néhány drágább krémmel (krémenként min. 10 ezer). Diszkréten sminkelek (összhatásban): egy kis BB, világos szemhéjpúder, pirosító, szempillaspirál, leheletnyi szemceruza és rúzs. A sminktermékeknél csak a márkákat részesítem előnyben (Estee Lauder,MAC, Chanel, Armani a kedvenceim).
Fodrászhoz vágatni, kozmetikába arctisztításra járok havonta.
A cipőm és a táskám színe mindig hasonló, ha különbözőek akkor az nagyon zavar. Az öltözködésemre jellemző színek a világosbarna,kék,fehér,lágy babarószaszín,szürke,fekete néha még a piros. De egyszere 3-nál több színt nem viselek. Mindig szín és az arányok harmóniájára törekszem a megjelenésemet illetően. A körmeim mindig piros színűek de saját magam ápolom őket.
Sznob és igényes lennék már túlságosan is?
23,l
Nem társkeresés céljából írtam ki.
Van kapcsolatom. Ezt a véleményt, a környezetemben lévő nőktől is hallottam. Véleményekre vagyok kiváncsi.
Amit leírtál egyáltalán nem hátrány, az inkább a kérdés, hogy ez vajon naponta mennyi idődet veszi el? Mennyire vagy kényszeres ezekben? Lásd a cipő téma, képes-e elrontani egy egyébként kellemes estét, ha nem harmonizál a táskád a cipővel, vagy úgy egyáltalán az öltözéked?
Persze érdemben erre nem várok választ, hiszen nyilván nem fogod bevallani, hogy napi 2 órán át válogatod az öltözéked :) Meg lehet ami neked 5 percnek tűnik, valójában fél óra :D
Addig egyáltalán nem sznob dolog, amíg nem akarod egy másik emberre erőltetni a saját életviteledet.
Párkapcsolati szempontból a másik fél amikor meghallaná ezeket a dolgokat, a pénztárcája rögtön sírni kezdene.
Elég valószínű, hogy sznob vagy, igen. (az igényesség nem baj)
És nem a felsoroltak miatt, hanem hogy idejöttél ezt felsorolni és megkérdezni.
Ahhh, én is gazdag szülőket akarok!
Nos, ha azért jöttél, hogy fényezd magad.....jól csinálod, bravó!
Csak egy kérdés, de az jó hosszú.
Ha én most így anonim azt mondom neked, hogy igen, túlzottan igényes vagy, akkor holnaptól a youtube-ról Norbival tornázol otthon a szobában, a mekiben eszel, nem szedsz vitamint, helyette minden nap megiszol egy páleszt, természetesen a sz@r dobozos 12%-os narancslével iszod, reggelente a legócskább feketekávét, disznózsírral főzöl, 100 forintos boltból veszed a kozmetikumokat, naponta kiló vakolatot kensz fel, a hajadat magadnak vágod, a pattanásodat majd kinyomja akit zavar, a körmeid mindig sárgák lesznek (persze a bagótól, nem a lakktól), és úgy öltözöl a turiból, mint egy hippi?
Mert akkor csak azért is azt mondom igen, az vagy. Jó móka lesz, kár hogy lemaradok róla... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!