Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van némi esélyem 48 éves (igényes) pasiként 20-as vagy 30-as csinos nőt találni komoly kapcsolat céljából?
Figyelt kérdés
Ez a korosztály vonz a legjobban.2017. ápr. 23. 20:42
11/68 anonim válasza:
21:14
miért a csajoknak nem ez számit?
hogy jóképü legyen a pasi?
töllük is kérdezd már meg majd ezt
12/68 anonim válasza:
kérdező nem találhatsz,ha az itteniek nem hagyják ezt jóvá neked
13/68 A kérdező kommentje:
Ez így van☺
2017. ápr. 23. 21:21
14/68 anonim válasza:
Attól függ,hogy mivel foglalkozol és mennyi pénzed van.Nyilván ha árkot ásol 90ezerért akkor ne számíts huszonéves csinos nőkre.
15/68 Tóth Alexandra Elena válasza:
Hát persze, én is az ilyen férfiakat szeretem és 20 éves vagyok. Tavaly műtettem át magam nővé remélem ez nem jelent problémát. :)
16/68 anonim válasza:
Én is kaptam ilyen üzenetet,ezt az "igényes" öregember írta gondolom..
17/68 anonim válasza:
agyilag vagy beteg vénember, diliházban lenne a helyed az ilyenfajta megnyilvánulásaid miatt, amit a leveledben alkottál
18/68 anonim válasza:
És ha 40 lesz majd lecseréled? Sok pénz kell ahhoz és sosem fognak szeretni
22/L
19/68 anonim válasza:
43 éves kolleginának 25 éves pasija van,gondolom egy férfinak sem lehetetlen összejönni fiatalabb partnerrel,max. több pénz kell hozzá mint egy nőnek.
20/68 A kérdező kommentje:
Abszolut nem gondolom hogy később "lecserélném"
2017. ápr. 23. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!