Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnetek azt ha valakit hajt a vere?
Hülye megfogalmazás de a kerdesbol így egyértelmű:-)
Adott két dekorativ ember ( egy ferfi és egy nő) akik kölcsönösen szeretik egymast és kozosen tervezik a jövőjuket, de mennyire lehet normalis kapcsolat az ha a két fel rahagyja egymásra a megcsalasojat? Csak testi értelemben vett megcsalas. Főleg a nő hagyja rá, mert tudja h úgyis visszamegy hozza, illetve tudja milyen fiatal és szemelyisegebol adodoan megy erre arra. De sosem "megalazoan" teszi, tiszteletben tartja ebben az értelemben a barátnőjét. Nem nyíltan csinálja a dolgait, ugyanígy a nő nem csalja meg, de kulsejebol adodoan sokan flortolnek vele stb, amit nem utasít el de bizonyos hatarok között marad.( itt nincs szex massal se bármiféle érintés semmi.)
Ha úgy ereznetek érdemes várni egymásra, amíg "kitomboljatok" magatokat kitartanatok egymás mellett?
Nyilván sokan konzervativabban áll a dologhoz, de azokat kerem vegyek eszre hogy valakik másképpen élik az eletuket!
Itt csak az a kérdés hogy amíg fiatalok és hajtja o(t vagy őket) a vérük érdemes e kitartani egymás mellett vagy ha "lenyugodtak" keressek meg ujra egymast?
Köszi a valaszokat!
Szerintem az "inkább újra megkeresem" jobb megoldás.
Most lehet bárki bármennyire liberális, az emberi természetben benne van a birtoklási vágy. Tehát, hogy aki hozzám tartozik, az hozzám tartozik. Érzelmileg egy inlabillis kapcsolat lenne, nemcsak mások bevonása miatt a kapcsolatba, hanem mert telnek az évek, lesznek viták, gyűlnek a tüskék.
Ha ők egymáshoz valóak, akkor 10 év múlva újra egymásra találnak, ha nem akkor egy elnyújtott hattyúdal lenne a fiatalkori kapcsolatuk is.
Szóval több értelme tiszta lappal indulni később, mint szerencsétlenkedni és gyűjteni a horzsolásokat... mire odaérnek, már rég kiábrándulnak a másikból.
Akit hajt a vére azzal nem sokat lehet kezdeni. Vagy elég nekem a másik vagy soha nem lesz elég, kellenek hozzá extra élmények is.
Na meg elég vad elképzelésnek tartom, hogy érintetlen ájtatosságban kivárjam amíg a másik kitombolja magát. :D Nem tollas a hátam.
Az tapasztaltam, általában aki állhatatlan az az is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!