Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezelnétek ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok.Van egy kapcsolatom már lassan 2 éve, kisebb szünetekkel. Már kétszer szakítottunk a barátnőmmel, mert megcsalt kétszer is, de mindig visszataláltunk egymáshoz. Nem tudok belőle kiábrándulni egyszerűen. Olyan személyisége, és külseje van, hogyha nem látom, vagy hallom a hangját akkor rosszul vagyok. Iszonyatosan népszerű a fiúk körében, és nagyon sok emberről tudok aki rá van kattanva. Ebből adódóan ha bárhová megyünk együtt, én már előre stresszelek hogy mi lesz/kivel beszélget stb. A veszekedések 99%-a is ebből fakad, mert nem bírom elviselni ha már valaki csak rá is néz. Elég sűrűn összeveszünk ilyenek miatt, és félek hogy rá fog menni az egész kapcsolatunk. Mit tennétek?
2016. márc. 24. 23:35
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Várd meg a 3.-at, aztán a 4.-et...

A hetedik te magad légy!

2016. márc. 24. 23:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Kisertetiesen hasonlit ez a helyzet az en volt kapcsolatomra. Keress mast, ez mar nem szerelem csak ragaszkodas! 21f
2016. márc. 25. 00:19
 3/6 Fish1 ***** válasza:

Szerintem túlságosan függsz tőle, és ezzel saját magadat csapod be. Ragaszkodsz egy olyan emberhez, aki kétszer már legalább átvert, fájdalmat okozott, és nem bízol meg benne. Egy kapcsolat bizalom nélkül meg mit sem ér, ez lenne az egyik alapköve.

Ha megcsalt, akkor valami részéről nem jó a kapcsolatotokban, valamit nem kap meg, amit szeretne, de ezt ezek szerint gyáva kimondani, és inkább a megcsalást és átverést választja. Nem túl jó kilátások.

Előre stresszelsz, ez milyen érzés neked? Jó érzés kínozni magadat vagy rossz?

A helyedben keresnék egy olyan lányt, aki megbecsül, tisztel, és nem ver át, szerintem jobb "nyugodtan aludni", mint vergődni, vagy taccsra vágni magunkat lelkileg.

2016. márc. 25. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nkm is hasonló a történetem az exem hihetetlenül népszerű volt a lányoknál, meg is csalt egyszer, visszafogadtam majd 2 év után mással van. Nem tudom nem szeretni, hiányzik, de idegileg tönkre tett. Én prólok tovább lépni, hűséges voltam és szerettem. Ennél jobbat érdemlek és te is!! Légy boldog mással... L20
2016. márc. 25. 03:22
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Ez a kapcsolat mar tonkrement, csak meg nem volt erod ezt belatni.
2016. márc. 25. 06:28
 6/6 BlackSword ***** válasza:
100%

Ez nem szerelem... Te függő vagy, a csajtól...

Szóval szedd össze megad, állj le róla, és növessz önbecsülést!!!

2016. márc. 25. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!