Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnétek a helyzetet?
A helyzetünk olyan, hogy együtt vagyunk, de kicsit sok mostanában köztünk a vita...
én 21F ő 23L
Nem volt semmi gond egészen odáig, amíg a barátnőm az új munkahelyére nem lépett... Mindjárt az első napok elég rosszul indultak neki, nem úgy alakultak ahogy tervezte... Nagyon sokáig tartott, mire újra rendben jött a dolog, aztán most sem a legjobb napjait zárta le a munkahelyén, de mindig úgy érzem, hogy rajtam csattan a haragja. Hozzátenném, hogy elmondta, hogy nekem is kellene változnom, bár kicsit érthetetlen számomra, hogy ez most jön rajta ki... mintha szándékosan keresné bennem a hibákat és sokszor úgy viselkedik, mintha valami nagyon rossz dolgot tettem volna neki.
Azt mondja, hogy szeret, csak szerinte még sokkal jobban kellene engem szeretnie és most ez a mérce megállt nála... azt mondja, hogy tudja benne is van hiba, de engem aggaszt ez a helyzet... hogyan segíthetnék neki?
Nagyon megköszönném, ha segítenétek! Nagyon fontos ő nekem és ha van valami ötlet, ami segítene, akkor esetleg privátban még tudok adni pár infót.
Igen, az ember hajlamos hazavinnie a munkahelyi problémát, és sajnos a másikon csattan az ostor. Ilyenkor minden rossz, mindenbe hibát talál a másik, és kell valaki, akin levezeti a feszültséget. Nézd el neki, ha igazán szereted, illetve ha jogosak a szemrehányásai, a lehetőségekhez képest változtass a dolgaidon.
Ha ez sűrűn előfordul, beszéljél vele erről, sportoljatok valamit, ahol ki tudja "tombolni" magát és nem te leszel a bokszzsákja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!