Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi tetszene nektek ilyen helyzetben?
1. Akarlak. (ez a legszexibb szó, amit el tudok képzelni, engem beindít.)
2. Fontos lettél nekem. (ez meg olyan megható, nem nyálas, hanem komoly, kifejezi, hogy sokat jelentek neki, és szeret.)
"Jó melletted "
Ez nekem nagyon tetszett, egyszerű, őszinte és közvetlen. Sokszor pont az a jó amire gondolsz, nem kell feltétlenül a megnyerőség miatt mást mondani, olyat mondjál amit ő kivált belőled.
""Tudod, ahogy egyre jobban megismersz valakit, minden kulso tulajdonsaga aprankent elhalvanyul. Nem fog szamitani milyen szinu a haja, milyen magas, idovel a masik lelket figyeled nem a kulsejet. Ezert szoktak azt mondani hogy igazan a masik ember belsojebe szeretunk bele, a kulso utan vagyakozhatunk hogy milyen szep, milyen formas, tetszet a szeme, az arca, de ezeket csak a szemunkel szeretjuk nem a szivunkel. Mikor igazan megismersz valakit idovel mindne kulso hianyosagga es hibaja eltunik, ez lenne a szeretet lenyege, a tökeletlensegek mögött meglatni valakiben az igazi szepseget. Idovel rajovunk hogy az eletben nem fontos a penz, a hatalom, az hogy mid van, hanem az hogy legyen valaki melleted akit szerethetsz es o is teged. Es amit meg szeretnek hozza fuzni az az hogy nagyon jol erzem magam melleted. ""
Ez igy mennyi szép, vagy tul sok lenne ? 2 heti kapcsolat után
Féltelek.
(Nekem egyszer ezt mondta egy férfi,sirva fakadtam....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!