Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 19 éves vagyok és egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves vagyok és egy 30 évesbe vagyok szerelmes, az érzés kölcsönös. Ez baj?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdeznk , hogy ez mennyira gáz?

Sajnos a szüleim még nem tudják nagyon kiakadnának.

Nagyon sok 11 év korkülönbség?

2017. ápr. 15. 09:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

"szerelmes," :D

én inkább úgy fogalmaznék, hogy kezdeti fellángolás és vágyódás a másik iránt, a szerelem sokkal mélyebb érzelmeken alapul, ami csak idővel alakul ki.

mióta ismerkedtek? együtt vagytok már?

egyébként tudtommal felnőtt ember vagy, innentől kezdve a magad ura vagy.

2017. ápr. 15. 09:11
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván sok. De sok ilyen kapcsolat van. Ne mond el a szüleidnek.
2017. ápr. 15. 09:16
 3/18 anonim ***** válasza:
52%

" Ne mond el a szüleidnek."

Normális vagy??? Ennyit az őszinte szülő-gyerek kapcsolati hozzáállásról.

Akkor gondolom a te gyereked, vagy a leendő gyereked se lesz őszinte hozzád, ha ezt a mentalitást fogod neki átadni.

Minek is őszintének lenni a szülőkkel, ugyan?!

2017. ápr. 15. 09:20
 4/18 anonim ***** válasza:

Mi 19/29 eves korunkban talalkoztunk, es kb. eloszor a gyakorin lattam, hogy ez valami iszonyat sok korkulonbsegnek minosul :'D. Bennunk fel sem merult. Azota evek ota egyutt vagyunk, kozos otthonunk van, es egyszer sem volt ez tema.

De ez leginkabb a felektol fugg. Nalunk nem zavaro sosem, de van olyan ismerosom, akit annyira gyereknek latok meg, hogy nem tudnam elkepzelni hasonlo kapcsolatban.

2017. ápr. 15. 09:23
 5/18 anonim ***** válasza:
58%

19 éves felnőtt. Nem kell mindent az orrukra kötni. Főleg, ha feszültséggel járna. Minek stresszelje szét a kapcsolatát ezzel?

Onnan is nézheted, hogy ha a szülő felnőtt különálló lényként tekint a gyerekére, akinek megvan a maga élete, akkor az azt oszt meg velünk amit akar. És ha valamit nem, akkor azt nem. Amúgy a szülők sem mondanak sok fontos érzelmi dolgot magukról a gyereknek.

2017. ápr. 15. 09:27
 6/18 anonim ***** válasza:
Ez, csak is kettőtöktől függ, mi lesz belőle. Nálunk, 16 volt a lány és 10 év különbség. Mindenki azt mondta, halott a dolog. Azóta már felnőtt gyerekeink vannak. Mi hittünk benne és nem érdekelt, ki mit mond.
2017. ápr. 15. 09:35
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

ha a kérdező otthon lakik azért illik nekik beszámolni, hogy mégis mi történik vele, meg szerintem egy egészséges szülő-gyerek viszonyhoz az őszinteség hozzátartozik

feszültség? a szülőnek is be kell látnia, hogy a gyerek felnőtt, és azért nem tarthatja aranykalitkában élete végéig.

"Amúgy a szülők sem mondanak sok fontos érzelmi dolgot magukról a gyereknek."

Bocsi, de ez csak egy sz..r családban létezik ilyen. Egy olyan családban, ahol mindent őszintén és nyíltan megbeszélnek a felek, ott ilyen elő se fordul.

2017. ápr. 15. 09:36
 8/18 anonim ***** válasza:
#7 szerintem ritka, hogy a szülő elmondja az éles dolgait a gyereknek. Általában a szülő úgy képzeli a beszélgetéseket, hogy a gyerek rakja ki elé a dolgait, de a szülő lapít és nyomja azt a képet, amiről azt gondolja, hogy mutatni kell a gyereknek.
2017. ápr. 15. 09:54
 9/18 anonim ***** válasza:

mindenki csak abból tud kiindulni, amit tapasztalt. te azt tapasztaltad, én meg a tiédnek az ellenkezőjét.

és állítom bizton, hogy amit te tapasztaltál, az a rossz minta, amit én, tehát az őszinteség, és nyíltság, az a normális.

2017. ápr. 15. 10:07
 10/18 anonim ***** válasza:

és azt még elfelejtettem leírni, hogy a szülőnek egy határozott és hiteles példaként kell előállnia a gyereke előtt.

de ha a gyerek érzi, hogy a szülő nem hiteles, akkor mégis honnan merítsen hiteles mintát?

2017. ápr. 15. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!