Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés tudni, hogy valaki szerelmes belétek, akit ti nem szerettek, és nap mint nap találkoztok?
És mitől éreznétek magatokat a legjobban, ha mit csinálna a fiú? Ha úgy tűnne hogy már egyáltalán nem érdeklitek, az jó lenne? Vagy mit lehet ilyenkor tenni?
Csak az új munkahely a megoldás?
A tapasztalatom az, hogy a lányok sem tudják hogy ilyen esetben mit is kéne tenniük, hogyan kéne viselkedniük.
Én pont ilyen szituban voltam. Az én kis szerelmem sem tudta hogy viselkedjen velem, miután megtudta, hogy szeretem. Ő azután is éppen úgy flörtölgetett velem, mint azelőtt, hogy bevallottam neki, hogy szeretem, hogy teljesen elcsavarta a fejemet. Így rohadtul nehéz tovább lépni, főleg, hogy én is napi munkakapcsolatba voltam vele.
Próbáltam jó fej lenni vele és kedves maradni, de próbáltam levegőnek is nézni. Egyik sem vált be.
Ha nap mint nap látod, akkor nem fogod kiverni a fejedből, egészen addig amíg nem találsz egy másik lányt, akiben nem Őt keresed, hanem a saját értékei miatt szereted meg...Vagy ha lelépsz és munkahelyet váltasz.
Én ezt tettem, de sok idő után sem múlik el nap, hogy ne jutna eszembe. Elég csak egy illat, egy hang vagy csak egy kósza gondolat, hogy eszembe jusson és kicsit gyötörjem, magam, hogy miért nem kellettem neki...
Ez van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!