Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeségeket csinálok, elvesztem az eszem, a fellegekben járok, vagy éppen a mélyben.
Alapvetően egy nagyon nyugodt, határozott, erős egyéniség vagyok. Viszont amikor igazán beleszerettem egy lányba, akkor ennek a szöges ellentéte volt rám jellemző, teljesen bizonytalan lettem, remegtem, összezavarodtam, hülyét csináltam magamból, túlságosan nyomultam rá, tökéletesnek láttam a hibáival együtt is ez a viselkedés eléggé taszította őt, annál is inkább mivel hogy nem eleve érzett irántam semmit. Meg kellett tanulnom leszállni a Földre és elfogadni, hogy az érzés nem kölcsönös és meghozni a legnehezebb döntést vagyis elengedni őt. Hosszú hónapokba telt, amíg sikerült elfogadnom és teljesen kiszorítani magamból ezeket az elvakult érzéseket. A szerelem pedig átalakult baráti szeretetté. Most már nem akarok tőle semmit, nem is működött volna köztünk, lezártam a dolgot. Tiszta fejjel egész másképp látja az ember a dolgokat. De elfelejteni sosem fogom, mert őszintén, szívből szerettem és boldog vagyok, hogy képes voltam erre, amiatt meg pláne, hogy el tudtam engedni és kívánom ,hogy megtalálja a párját, aki majd boldoggá teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!