Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért leszek ilyen nehezen szerelmes? Más hogy csinálja?
Én 26 éves létemre először vagyok igazán szerelmes. De nekem ez nem jött az elején.már 2 hónapja randizgattunk, mikor kezdtem beleszeretni páromba. Nála is hasonlóan alakultak az érzések. Már pont azon agyalt, hogy talán véget kéne ennek vetni, mikor elkezdtek kialakulni az érzései. Azóta napról napra erősebb ez az érzés. Teljesen filmbeli egymás részei vagyunk dolog.
Korábban, kb pont a te korodban éreztem olyasmit, amit te, de azóta rájöttem, hogy inkább rajongás volt, nem szerelem.
Nem szabad feladni, hidd el. Ismerkedni kell, türelmesnek lenni, és megragadni az alkalmat, ha adódik, hogy boldog lehess :)
Sok sikert!
Ide figyelj :D
Azok, akik kapcsolatból kapcsolatba ugranak, NINCSENEK BELE ESVE a párjukba. Azért csinálnak így, mert hallani sem mernek a "magány" szóról. Valószínűvel nincsenek is kibékülve magukkal, nem tudnak saját magukkal időt tölteni, ezért kell valami pótcselekvés, amit egy SELEJT párkapcsolattal le is tudnak. Az ilyeneknek nincsenek kiegyensúlyozott párkapcsolatuk, de lehet, hogy sok energiát fektetnek abba, hogy azt mutassák másoknak, hogy hű de jó a kapcsolatuk, de az csak a látszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!