Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szerelmes vagyok egy családos férfiba?
2 éve ismerkedtem meg egy nálam 20 évvel idősebb férfival, és alakultak köztünnk a dolgok, lefeküdtünk egymással és én szerelmes lettem belé.
Aztán egyszer csak a részéről ez abbamaradt, engem még az se érdekelt, hogy családja van, hanem inkább az, hogy sokat van velem és hogy együtt vagyunk, úgymond.
Aztán, 2 hete lerázott azzal a szöveggel, hogy fontos neki a család és, hogy ezt nem folytathatjuk, viszont én még mindig nem tudom kiheverni.
Igazából nem értem, ha fontos neki a felesége, akkor egyáltalán miért ment bele ebbe? És miért pont most vetett véget neki, amikor már teljesen belezúgtam..?
Ő egy tuskó, amiért ezt csinálta úgy hogy családja van, te meg egy idióta hogy ilyenbe belementél.
Valószínű hogy talált új hancúrmacát...
Rád unt te kis ribi. Valószínűleg talált új macát.
Döbbenet mennyi ilyen hülye pitsa van. =D Röhög az ember, hogy ilyen csak a szappanoperákban van, ennyire nem lehet hülye senki, aztán mégis...
Ez a veszélye annak, ha házassal kezdesz.
1.elválik érted
2.hiteget téged
3.megérted, hogy neki csak szex
Minden ítélet nélkül mondom ezt!
Modern love story 2016.
Sajnállak is meg nem is.
A legjobb amit tehetsz ha elfelejted. Csak ürítőzsáknak használt,gondolj mindig erre. Előbb-utóbb elmúlik a szerelem iránta.
Elfogadom amiket írtok, "hülye voltam" blablabla. Oké.
De ne ócsároljatok, ne hordjatok le minden ribncnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!