Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szerelmes vagyok egy családos férfiba?
2 éve ismerkedtem meg egy nálam 20 évvel idősebb férfival, és alakultak köztünnk a dolgok, lefeküdtünk egymással és én szerelmes lettem belé.
Aztán egyszer csak a részéről ez abbamaradt, engem még az se érdekelt, hogy családja van, hanem inkább az, hogy sokat van velem és hogy együtt vagyunk, úgymond.
Aztán, 2 hete lerázott azzal a szöveggel, hogy fontos neki a család és, hogy ezt nem folytathatjuk, viszont én még mindig nem tudom kiheverni.
Igazából nem értem, ha fontos neki a felesége, akkor egyáltalán miért ment bele ebbe? És miért pont most vetett véget neki, amikor már teljesen belezúgtam..?
Szeress ki belőle.
Sárkány ellen, sárkányfű...
Ha még fiatal vagy, és nem akarsz megállapodni, akkor kezdjél ki egy másikkal. Akár többel egyszerre. És vigyázz, nehogy belezúgjál valamelyikbe. Most rossz, de a következő már könnyebb lesz.
Azért nem szabad lehordani a kérdezőt, mert Ő hibázott ebben a háromszögben a legkisebbet. Az ő "bűne" a feleségéhez képest, elhanyagolható.
A férfiak egyszerűek, és lusták. Ha otthon teletömik a hasukat, akkor elfekszenek a tv előtt, és eszükbe sem jut, hogy máshoz menjenek vacsorázni, tele hassal meg hiába is mennének. De ha minden este éhesen fekszenek le, előbb, vagy utóbb, megtömi a hasukat más, a feleség helyett.
Ha a feleség betartja azt, hogy a férfinak a zacsija mindig üres, és a hasa mindig teli legyen, akkor sosem lesz megcsalva. Főleg nem egy hosszútávú szeretővel.
Ha egy férj szeretőt tart, annak elsősorban a párja, utána ő maga, és csak harmadsorban a szeretője a hibás. Kivéve az "egyéjszakás" kalandok, ahol a hűtlen fél a bűnös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!