Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, hogy akibe szerelmes vagy és ő is beléd, a lelki társad is?
nagyon jó.
mi lelki társak vagyunk és szerelmesek, de a kapcsolat külső akadályok miattt most nem realizálódhat, de attól még vagyunk egymásnak.
sőt, ha nem teljesedhet be, akkor is szép, a lelki társ élményt magasabb rendűnek tartom a szerelemnél.
A mostani barátom ilyen számomra. Felemelő érzés, de egyben nagyon ijesztő is, mert az ő elvesztése, bármilyen okból, annyira fájna hogy biztosan nem lennék képes másra úgy tekinteni vagy 25 évig. Az első szerelmem, a legjobb barátom, mintha ikertestvérek lennénk, annyira hasonlítunk. Kitaláljuk egymás gondolatait, ugyan olyan az ízlésünk, rajongunk egymásért, ugyan azok a céljaink, a szex a világon a legjobb, egyforma a humorunk. Ilyen ember 10000%, hogy nincs még egy. Látott már a legrosszabb és a legjobb pillanataimban, én is őt, mégis mindig biztattuk, szerettük egymást.
Ez különleges dolog szerintem, ennél fogva megbecsülöm, egy szintén ilyen irtó közeli barátnőmet már veszítettem el (mármint barát-nő, tehát nem jártunk :D), és nincs olyan nap hogy ne gondolnék a barátságunkra, és arra hogy mit veszítettünk. Ez szerintem párkapcsolatban hatványozottan fájdalmas dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!