Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neha hianyzik szerelmes vagyok vagy csak kedvelem?
A beszelgeteseinket hianyolom illetve mindig orulok ha latom csak egy ket percre is.
Komolyabb es lazabb temakrol is beszelunk.
Egyszerre tetszik benne a tudasa es a segitokezsege es egyszerre a közvetlensege.
Valamennyire ismerem de nem olyan nagyon melyen.
Tudok par dolgot hogy mit szeret mi erdekli hogy milyen a munkaja de nem ismerem olyan tul nagyon.
Kozos programjaink nem voltak legfeljebb veletlenul futottunk ossze vagy chaten beszeltunk.
Viszont mikor veletlenul talalkoztunk kozvetlen volt es egyszer felajanlotta a talalkozast de az egy hivatalosabb dolog miatt tortent.
Te döntsd el,de az tuti,hogy kedveled.
S mint tudjuk,ha vkit megkedvelsz,abból lehet szerelem is,de ahhoz már ketten kelletek. Szerintem,azt,hogy szerelmes vagy-e akkor tudod meg sokszor,ha kicsit közelebb enged magához,s ha találsz benne olyat,ami számodra különleges.
Van hogy ő ír nekem van hogy én neki.
De nagy a korkülönbség köztünk.
Igazabol eppen emiatt annak is örülnék ha csak barátok lennénk.
Kedvelem azzal nincs baj csak ha józan esszel gondolkodok ..akkor szerelem nem lehetne
Es tenyleg magam se tudom hogy amugy ez inkabb kedveles vagy szerelem
Én 20 vagyok ő 37
Szoval ez a problemam
Ha ez nem lenne biztos összejönnek vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!