Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban lehet szerelmes egy srác nálánál 14 évvel idősebb nőbe?
Imádom az ilyen válaszolókat mint a 2-es....mindent tudnak és általánosítanak 1000-el..szánalom.
Egy 21 éves nem lehet szerelmes?A szerelem korhoz van kötve?
A kérdésre válaszolva:Persze,lehet szerelem minden további nélkül.
Ha ez segít, igen, természetesen. Ez nincs korosztályhoz kötve, könyörgöm!
26 vagyok, a párom pedig épp most töltötte a negyvenet. Jó párost alkotunk, több, mint fél éve!
Igaz én azért nem srác vagyok már, zavar ha lefiúznak, sért. Nem az a fajta vagyok, aki nem vehető komolyan. Szerencsére a párom is férfiként néz rám és jól megvagyunk.
Viszont ha nem tudsz vele semmit elképzelni, ne barátkozz vele. Pár évvel korábban egy szintén ennyivel idősebb nő szintén ezzel a baromsággal húzta az agyamat és lelkileg teljesen padlóra tett a hülye barátkozásával. Ha nem akarsz semmit, küldd el kerek-perec, sokkal könnyebb lesz neki is. Még ha jól is esik, hogy esetleg rajong érted.
26/F
Lehet. A szerelem minden felülír. De ritka dolog.
Neked ez azért nehéz, mert más élet fázisban vagytok. Főleg, ha nincs még gyereked és akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!