Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rossz ember vagyok ha 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok ha 2 fiúval járok egyszerre? Elítélendő?

Figyelt kérdés
Mindkettőt szeretem mert az egyikből pont az hiányzik ami a másikban meg van,ugyanez fordítva csak az a baj, ha felhoznám a nyitott kapcsolatot, tudom egyikolyuk se menne bele. Ez egy nehéz dolog. Megérdemlem a kapcsolatot, volt egy 7 éves kapcsolatom amiben teljes mértékben hűséges voltam de ő szét törte a szívem,lelkem, mindenem. Ez már 3 éve volt..Azóta nem érdekelt semmi ..nem volt senkim nem feküdtem össze senkivel ,nem is akartam kapcsolatot , utáltam a fiúkat de ....most jól érzem magam....szabadnak...és azt érzem az se lenne baj ha több barátom lenne
2017. ápr. 14. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
"Fejlett" érzelmi intelligenciára vall olyanokat megszívatni, akik nem tehettek arról, hogy korábban téged szívattak meg. Taps-taps.
2017. ápr. 14. 21:17
 12/15 Estádio de Felchút ***** válasza:

Ganaj van, cicc :(

Jó nagy ganaj...

2017. ápr. 14. 21:53
 13/15 anonim ***** válasza:

S azert,mert veled azt tettek amit ezert Te is atgazolsz,es szorakozol masokkal? Hat gratulalok...

Szerintem hagyd mindkettot,es olyan embert valassz magad melle,aki olyan laza kapcsolatot akar mint Te.

Ha szeretned barmelyiket is,nem lenne mas!

2017. ápr. 14. 22:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Elítélendő,amit csinálsz,mert ártasz másoknak.Az,hogy elcsesztél 7 évet az életedből valakire,az a legrosszabb,ha máson állsz bosszút emiatt.Szerintem keress fel egy párkapcsolatokra specialzálódott pszchológust.
2017. ápr. 14. 23:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, csak hülye p...a.
2017. ápr. 15. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!