Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok ha 2 fiúval járok egyszerre? Elítélendő?
Nem hiszem, hogy bárkinek joga van elítélni azt amit csinálsz, de gondolj bele, hogy ezzel fájdalmat okozhatsz a partnereidnek. Egy kapcsolatban nem kizárólag a te érzéseid a fontosak, hanem a másik félé is. És ha tényleg kedveled őket, nem hiszem, hogy meg akarod őket bántani. Gondolj bele, hogyha rájönnek, hogy megcsalod őket, te is pont ugyanúgy fogod összetörni a szívüket, ahogy a korábbi párod tette veled.
Nem rossz dolog ha jól érzed magad, de csak addig amíg ezzel nem okozol másnak fájdalmat. Szerintem később rosszul éreznéd magam, ha megbántanád őket, ezért szerintem változtatnod kéne a jelenlegi helyzeten :)
Nézd, abból, amit írtál, nagy eséllyes meg fogod magad égetni megint, és nem kizárt, hogy jobban, mint előtte.
Persze nem ítéllek el, azt csinálsz, amit akarsz, amíg
engem nem érint :)
Azért nem, hogy körhintázol, csak azért, mert hazudsz. Az, hogy valaki átcseszett a múltban az ő felelőssége, az hogy most hazudsz pedig a tiéd. Nem legitimizál vagy ad felmentést egyik a másik alól.
30/f
Ego ego ego. Csak én, az én érzéseim, az én gondolataim. Gyerek vagy és azt, hogy felnősz, nem az határozza meg hogy te már bizony elmúltál 18 éves. Empátia? Anyukád, apukád tanított neked valamit amikor velük laktál, vagy csak ők is át tiportak egymáson, mikor kinek hogy esett jól?
Most még nem tudnak egymásról, de ha egyszer kiderül? Összetörték a szíved, azt írtad. Miből, ha nem abból az esetből tanulva és okulva kellene most jobb döntést hoznod? Mérlegeled egyáltalán, hogy a másik ember is gondolkozó/érző lény, vagy csak úgy élsz, mint a nyuszi a fűben? Egyébként mind1 mit csinálsz, tégy belátásod szerint. Maximum most még nem vagy tisztában a következményekkel. Talán nem is leszel soha, talán nem lesz belőle még baj se, hisz az a 2 pasi se fogja az orrodra kötni, hogy nekik meg te törted össze a szívüket, ki tudja. Saját döntéseknek saját magunk isszuk meg a levét, és drágaság, ez bizony a te saját döntésed.
Gec.inek gec.i vagy, de nálam ez még nem jelenti automatikusan, hogy rossz ember lennél :)
Hazudozás nem szép dolog, az tény... meg velem ugyan benne lehetnél nyitott dologban pl, az emberek többségénél viszont tényleg nem játszik ez.
Ha rosszul érzed magad ebben a helyzetben, nincs szükségedre a szituáció, akkor mindenképp változtass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!