Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már nincsenek olyan férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nincsenek olyan férfiak akik romantikusak, hüségesek és szeretik a párjukat? 20/L

Figyelt kérdés

2017. ápr. 14. 19:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Vannak, csak nincs párjuk, mert csak szexparnernek jók, mert nem tudják eljátszani milyen sikeres alfa mamutvadász hímek akik félkézzel gyűrik le a kardfogú tigrist :)
2017. ápr. 15. 09:54
 32/35 anonim ***** válasza:

#30 Attól mert 25-50 ismerősödnek éppen van valakije és még rendes is, nem biztos, hogy a többi pár ezernek lenne.. én is rendes voltam hosszú ideig, még se kellettem szarnak sem.

7 évnyi folyamatos bukás után meg már nem is tudok se boldog lenni, és nem is akarok próbálkozni se.

Belefáradtam! (személyesen soha nem ment, szóval ezek nagy része interneten történt).

2017. ápr. 15. 12:11
 33/35 anonim ***** válasza:
Hát itt vagyok én,és hát túl sokat nem értem el a hüséggel,romantikával,mert a kedves exem szépen hátba is szúrt :D
2017. ápr. 15. 23:44
 34/35 anonim ***** válasza:

Mondom én..hogy az ilyen férfiak többségét kihasználják a nők.

Egyébként Köszönöm a lepontozást mindenki nevébe. Ez egy véleménykifejtős kérdés. De igazából semmi értelme, csak lepontoznak mindenkit...

Köszönjük!

2017. ápr. 16. 01:52
 35/35 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek, őket rakjátok a friendzóne-ba, miközben a sportkocsis helyimenőcsávóval kamatyoltok.
2019. szept. 22. 05:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!