Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már nincsenek olyan férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nincsenek olyan férfiak akik romantikusak, hüségesek és szeretik a párjukat? 20/L

Figyelt kérdés

2017. ápr. 14. 19:07
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Nagyon romantikus vagyok, hűséges és mélységesen szeretem a páromat. De mindebben csak a romantikát értékeli többnyire a párom. Azt se mindig...

És hogy nem érdemel meg a párom? Lehet. De akkor is csak szeretni tudom, mellette döntöttem. Arra pedig egyáltalán nem adok, hogy bárki más jobb lenne, még az ilyen Kérdező-félék is csak szavakban álmodoznak, nincs bennük átélés és ők is csak ugyanolyanok lennének, nem értékelnének semmit különösebben.

25/F

2017. ápr. 14. 20:38
 22/35 anonim ***** válasza:
64%
Nincs rá kereslet, így eltűnt a kínálat.
2017. ápr. 14. 20:47
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Vannak bizony. Csak rossz helyen keresik őket, és nem

úgy néznek ki, mint a mostani ecsetideálok :)

2017. ápr. 14. 20:47
 24/35 anonim ***** válasza:

ez mekkora baromság :D naná, hogy vannak. a barátom szeret, hűséges, romantikus (bár nem teljesen értem kinek mi számít annak, nem vagyunk csöpögősek, kimutatja hogy szeret/meglep kis semmiségekkel)

de emellett igazi férfi, van véleménye, nem papucs, tehát nem egy tutyimutyi fiúka, akit meg lehet unni.

aki azt állítja, hogy a nők megunják, ha jól bánnak velük, és csak a rosszfiúknak/bunkóknak van esélye..nagyon nem értitek a helyzetet. nem beszélhetek minden nő nevében, de sokunkról elmondható, hogy igényünk van arra hogy a férfi magabiztos, határozott legyen, aki nem fél "odacsapni ha kell" (nem ezt nem bántalmazásra értem, hanem képletesen) viszont ilyen pasiból kevés van...és ezen tulajdonságok megvannak sokszor a bunkóbb/rosszfiús pasikban, és van olyan, aki képes ezt kompromisszumként elfogadni. sokan nem (pl én sem) ezért választottam mindig is a határozott férfias "jófiúkat" :) csak ugye nincs belőlük túl sok

2017. ápr. 14. 21:12
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Már vártam ezt a nyavalygást mára is. Hm, talán azért, mert balfékül választasz. 29F
2017. ápr. 14. 21:18
 26/35 anonim ***** válasza:

Van-nak.

;)

2017. ápr. 14. 21:38
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Lenne csak nem értékelik a nők ezeket :)
2017. ápr. 14. 21:55
 28/35 anonim ***** válasza:

Kihaltak a 2012-es világvége során, csak az örökszüzek és a nagyhangú hűtlen csajmágnesek maradtak.

Szarkazmus OFF: természetesen vannak, keresgélj nyitott szemmel.

2017. ápr. 14. 22:24
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

De vannak. Csak a sajtok sajnos nagyon kihasznaljak oket. Eddig 2 kapcsolatom epult tulajdonkeppen arra, hogy jo vagyok lelkizesben. Aztan mindegyikben vegig voltam csalva. Sosem szerett senki, es mar remelem nem is fog, ha ez lenne a szeretet. Sajnos ez nem az a vilag, ahol a nok tisztelete meg meno.. Na meg illem.. Chh. A mai "erosebb" nem kepviseloi ezt megoldottak: inkabb nonek oltoznek. Azok a ferfiak pedig a legmaganyosabbak, akik tisztelik a noket

19/f

2017. ápr. 14. 23:20
 30/35 anonim ***** válasza:
Van, az egyik ilyen "példány" az én barátom :) De én úgy látom, hogy igenis sok rendes, hűséges srác van, és nincsenek is egyedül. Legalábbis az ismerettségi körömben.
2017. ápr. 15. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!