Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van meg rajtam kivul aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sweetchocolate kérdése:

Van meg rajtam kivul aki nem adja konnyen magat, szuz meg, nem konnyen megszerezheto, komoly kapcsolatra vagyik, es fontos szamara egy emberben a belso is nem csak kulso?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon boldog hazassagom lesz. Nem jovok ossze akarkivel, keresem a megfelelo lanyt. Szuz vagyok, es nem szegyellem! Csak a hazastarsammal fogok szexelni, mert egyedul az ember hazastarsaval szabad. Van mas is hasonloan? 23 eves vagyok es fiu

2017. ápr. 9. 22:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:

Isten mindig is volt. Isten egy szereto Isten, minden embert szeret.

Isten kegyelmes. Isten mindenki ek meg ocsat, meg a gyilkosnak is.

2017. ápr. 12. 21:59
 62/73 A kérdező kommentje:
mindenkinek
2017. ápr. 12. 22:00
 63/73 A kérdező kommentje:
megbocsat
2017. ápr. 12. 22:01
 64/73 anonim ***** válasza:
63%
Ha mindenkinek megbocsát akkor meg miért ne élhetnék "bűnösen"? :D
2017. ápr. 12. 23:27
 65/73 A kérdező kommentje:
Eloszor meg kell hogy banja az ember a bunet. Ha valaki rajon, hogy bunt kovetett el, es megbanja, es keri Jezust hogy bocsasson meg, Jezus megbocsat, de ehhez eloszor el kell fogadni Jezust, vagyis meg kell terni
2017. ápr. 13. 08:33
 66/73 A kérdező kommentje:
Nem szabad bunben elni. A bun elvalaszt Istentol
2017. ápr. 13. 08:34
 67/73 KJUsul ***** válasza:

Kedves kérdező. Megértem és elfogadom hitedet. Én is hiszek Istenben. De lekakizni más vallásokat a legnagyobb butaság. A buddhisták Istenben hisznek nem tudtad? És az iszmalisták is.

Ha már annyira Biblia függő vagy elárulok két dolgot: amikor Konstantin Kelet-római császár összeállíttatta a Bibliát, éjjel nappal égtek a tüzek.... mert elégették mindazokat a szent iratokat, amiket veszélyesnek találtak. Továbbá átírták az evangelisták eredeti írásait. Csak hogy tudd.

A második ezzel kapcsolatban, hogy az azóta eltel időben a Bibliát összesen 5000 helyen módosították. Szóval én óvatos lennék a helyedben más vallások tréflizésével, főleg, mivel neked láthatóan semmiféle tudásod nincs a vallástörténet tekintetében.

Mint mondtam, a többi vallás is csak 1 Teremtőben hisz. Még a többisten hitű vallások is! Tehát igazából, mind ugyanazt a Teremtőt tiszteli. A vallások szinte mind, legalábbis a Szent Iratok szintjén toleráns és befogadó, ez alól csak részben kivétel az iszlám, ami valóban szigorú e tekintetben, de azért mégis valamelyest elfogadó.

Egyetlen vallás van, amelyik eleve elutasít minden mást, eleve, faji alapon alacsonyabb rendűnek tekint mindenki mást, önmagát kiválasztottnak tekinti, továbbá az egyetlen olyan vallás, amelynek Szent Irata kimondja, hogy köteles az életét mindenki védeni, akár más kárára is, nincs önfeláldozás semmilyen esetben, akár az élősködés is elfogadható, csak hogy túléljen. Nem kell kimondanom a vallás nevét úgy vélem.

Szóval légyszi, tanulj egy kis vallástörténelmet, mielőtt hülyeségeket mondanál!

2017. máj. 1. 13:38
 68/73 A kérdező kommentje:
Utolso, szerintem te irsz hulyesegeket!!! A Bibliat Isten ihlette. Es nem modositjak sehol, ha modositanak, nem lenne igaz. De mivel Istentol van a Biblia, ezert igaz! Minden igevers igaz! Minden vallas mast tart istenenek ez a baj. 1 Isten van, Isten! Isten fia Jézus aki meghalt a buneinkert hogy orokke elhessunk. Az iszlam, hinduizmus egy nagy rakas kaki. Megtevesztes, hazugsag. Akik muzulmanok vagy hinduk, nagyon surgosen meg kellene terniuk!!! Az iszlamnak semmi ertelme,egy hulyeseg az egesz. Csakis 1 út vezt Istenhez, Jézus Krisztus!
2017. máj. 3. 20:20
 69/73 A kérdező kommentje:
vezet
2017. máj. 3. 20:21
 70/73 KJUsul ***** válasza:

Jaaa hogy nem akarsz róla tudni, hogy módosították, az más kérdés.....

Az már a te egyéni szociális problémád barátocskám. Hadd mondjak valami: semmit nem von le Jézus Krisztus értékéből, vértanúságából az, hogy a Bibliát össze-vissza módosítgatták meg átfirkálták politikai kények-kedvek szerint....

És bizony ez történt, tagadhatod amennyire akarod. Egyébként ennek meg az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy te mennyire tartod magad az elveidhez. A papok 90%-a vígan magyarázza a Bibliát, miközben egyik se szűz.... sokan már papként k.r.g.tták más feleségét (ahol régebben laktam a papot ezért verték el).

Ha kitartasz, az a te érdemed és nem a vallásé.

2017. máj. 9. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!