Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van meg rajtam kivul aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sweetchocolate kérdése:

Van meg rajtam kivul aki nem adja konnyen magat, szuz meg, nem konnyen megszerezheto, komoly kapcsolatra vagyik, es fontos szamara egy emberben a belso is nem csak kulso?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon boldog hazassagom lesz. Nem jovok ossze akarkivel, keresem a megfelelo lanyt. Szuz vagyok, es nem szegyellem! Csak a hazastarsammal fogok szexelni, mert egyedul az ember hazastarsaval szabad. Van mas is hasonloan? 23 eves vagyok es fiu

2017. ápr. 9. 22:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
51%

Nem volt kedvem végigolvasni az "énnagyontudom dejobbanámmintbárkimás"-ok maszlagát.

Én 21 évesen vesztettem el, azóta van egy mindjárt 6 éves kisfiam.

Tervezett gyerek.

A kapcsolatot nem úgy terveztük, ahogy alakult.

Már nem vagyunk együtt évek óta, de nem voltunk házasok.

Minden esetre nem bántam meg semmit.

2017. ápr. 10. 08:14
 32/73 anonim ***** válasza:

Hittéritô vagy'mègis?

Néz utànna jelentésének.

A kérdésnek meg semmi értelme,nyilvân aki ugyan olyan vallasos'mint Te,neki ez igy megfelel. Màsnak meg ugyse kellessz îgy.

Nyilvàn vannak rajtad kivûl is vallàsos emberek,ilyen egyszerû.

Senki nem fog egyetérteni veled aki nem vallàsos,hiàba magyaràzod a valotlant.

N25

2017. ápr. 10. 09:48
 33/73 A kérdező kommentje:

Azt nem te mondod meg kinek kellek :) nem valotlant allitok, hanem az igazat. Jobb lenne ha te is igy gondolnad. Nem ertelmetlen a kerdes, nagyon is ertelmes. Amig el az ember, lehetosege van megterni.

A halal utan is van elet, 2 fajta. Jobb Istennel egyutt lenni hidd el.

2017. ápr. 10. 14:46
 34/73 anonim ***** válasza:

Hát kérdező akkor ezek szerint amit csinálok barátnőmmel (ami egy egészséges párkapcsolathoz kell) az Isten szerint bűn? :D Elhiszem hogy neked ez az értékrended és ezeknek megfelelően akarod élni az életed, de ne próbáld meg az itteni embereket erről meggyőzni hogy nekik is ez kell. Sosem szerettem ezeket a hittérítőket, akik a saját ideológiájukat akarják lenyomni mások torkán. Lehet attól még valaki jó ember, hogy nem követi a vallás szabályait. Hiába a családnevem Istenes én egyszerűen nem tarton magan a valláshoz amit kereszteléskor kaptam (református). Ennek ellenére nem teszek olyat ami törvénytelen lenne, megalkottam a saját morális szabályaimat.

24/F

2017. ápr. 10. 14:49
 35/73 anonim ***** válasza:

*tartom

Nehéz írni buszon :D

24/F

2017. ápr. 10. 14:50
 36/73 A kérdező kommentje:

Hogyha lefekszel vele es nem vagytok hazasok, akkor igen bun. A bun az ami elvalaszt Istentol. Isten azt szeretne, hogy mindenki megterjen, de a dontes mindig az embere. Az is bun pl ha elkepzeled, hogy pl szivesen szexelnel egy lannyal, akit pl meglatsz az utcan es nem a hazastarsad. En szabad kereszteny vagyok, es szivesen beszelek a hitemrol. Ez egy lehetoseg egy jobb eletre! Istennel a legjobb az elet!

En nem fogom azt a tanacsot adni, hogy nyugodtan szexelj barkivel, mert az nem lenne helyes!

2017. ápr. 10. 14:56
 37/73 A kérdező kommentje:
Eredetileg kerdeztem hogy van e meg mas is aki hasonloan gondolkodik mint en, de ha igy erdekel titeket a dolog, szivesen beszelek arrol, hogyan is gondolom :D Kerdezzetek batran ha erdekel a tema. Akar a keresztenysegrol is kerdezhettek, akar arrol is en pontosan hogy gondolok ezt azt.
2017. ápr. 10. 15:01
 38/73 anonim ***** válasza:

Na pont erről beszéltem kérdező. Én leírtam a véleményem a témáról úgy hogy tiszteletben tartottam a valásoddal kapcsolatos döntésed, erre meg ki akarsz oktatni arról, hogy én bűnös vagyok-e. ;D Bocsánat kérdező, de nem fogok engedelmeskedni egy több ezer éve folyamatosan több generációnyi ember által írt könyvnek. Ha Isten létezik (amit ilyen formában kétlek) akkor vezeklek előtte, de addig élek a saját értékrendeim szerint boldogan.

24/F

2017. ápr. 10. 15:04
 39/73 anonim ***** válasza:

És hogy a kérdésedre is válaszoljak: igen biztos van ilyen ember, csak nem az itteni válaszolók közt.

24/F

2017. ápr. 10. 15:10
 40/73 A kérdező kommentje:
Kerdezted higy Isten szerint bun e amit csinalsz nem? En pedig leirtam a dolgot. Mas kedveert nem irok olyat, ami nem igaz, csak higy masnak tetszen. Az igazsag lehet higy neha faj, de attol meg ugy van. A paraznalkodas bun. Lehet hogy sok ember a vilagon nem foglalkozik vele, de egyszer mindenki meghal a Foldon es el kell szamoljon a foldi eletevel Istennek. Ha megbantottalak, kerlek ne haragudj. Nem szeretnek durva lenni, de az ugazsagbol nem engedek :) Nem szeretnem elferditeni az igazsagot. Ha valaki szeretne, hogy Isten megbocsassa a buneit, eloszor el kell fogadni Jézus Krisztust. Utanna meg kell banni a buneit, mindet! Isten kegyelmes, megbocsat. De be kell az embernek ismernie eloszor hogy vetkezett. De Isten annyira kegyelmes, higy megbocsat! Mindig! Amig el az ember, van lehetosege megternie
2017. ápr. 10. 15:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!