Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van meg rajtam kivul aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sweetchocolate kérdése:

Van meg rajtam kivul aki nem adja konnyen magat, szuz meg, nem konnyen megszerezheto, komoly kapcsolatra vagyik, es fontos szamara egy emberben a belso is nem csak kulso?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon boldog hazassagom lesz. Nem jovok ossze akarkivel, keresem a megfelelo lanyt. Szuz vagyok, es nem szegyellem! Csak a hazastarsammal fogok szexelni, mert egyedul az ember hazastarsaval szabad. Van mas is hasonloan? 23 eves vagyok es fiu

2017. ápr. 9. 22:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
Tudod az én szüleim pontosan így gondolkodnak, mint te, ugyanerre neveltek minket. Azzal nem lenne gond, hogy ők ezt így gondolják, de az, hogy ránk erőltették, hogy csak házasságban lehet szexelni, az baj. Csináld csak úgy te is, ahogy neked jól esik, de másokat ne akarj már meggyőzni, hogy milyen jó. Mivel lázadoztam a szüleim ellen, 15 évesen feküdtem le a barátommal már csak azért is alapon. Persze most már tudom, hogy butaság volt, de akkor nekem az egész semmit nem jelentett emiatt a felfogás miatt. Nem tudtam kamaszként, hogy mi normális és mi nem, mert ebben nőttem fel, amiket te itt most leírtál. Mostanra nagyon jó lett a kapcsolatom a szüleimmel, 27 éves vagyok, de nagyon nehezen bocsátottam meg nekik ezeket a dolgokat. És ezzel most csak annyit akartam neked mondani, hogy én elhiszem, hogy te úgy gondolod, hogy az húú de szuper jó, ahogy te látod a világot. De kérlek, mást hagyj ki ebből.
2017. ápr. 10. 22:24
 52/73 A kérdező kommentje:
En is szeretnek szexelni, van vagy bennem, de akarmilyen is a vagy, nem fogok a hazassagig. Nem adom alabb ezt a dolgot. A szex a hazassagba valo, akarmit mond a vilag, az erzelmek, vagy a divat.
2017. ápr. 11. 07:21
 53/73 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ("igaz...") nézeteid szerint a mennybe csak azok az emberek kerülnek fel akik úgy gondolkodnak és azt az életvitelt követik mint te akkor inkább megyek a pokolba a szexéhes lányok közé és fűzögetem őket az örökkévalóságig. :D
2017. ápr. 11. 10:11
 54/73 A kérdező kommentje:

Utolso, ne legyel naiv! Hat nem ertitek? Egyik helyrol sincs visszaut. A szex csak itt van a Foldon, a halal utan nincs. Az egyik helyen fajdalom szenvedes, gonoszsag van, a masik helyen boldogsag, beke.

Ne irj butasagot, utolso.

2017. ápr. 11. 12:00
 55/73 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont pláne itt szexelek amíg tudok. :D

Érdekesek az isteneid, hogy megadják nekünk az öröm forrását, de ha használni mered akkor az örökkévalóságig szadiznak.

Ha tényleg ilyenek akkor felőlem bekaphatják, nem kérek primitív, szadista isteneket, köszönöm.

2017. ápr. 11. 12:47
 56/73 A kérdező kommentje:

Egyetlen Isten van. Isten teremtette a Foldet, az elso emberpar Adam es Eva volt. Mivel ettek arrol a farol, amirol nem lett volna szabad, bejott a vilagba a bun. A bun elvalasztja az embereket Istentol.

Isten elkuldte a fiat, Jezus Krisztust, hogy megmentsen minket.

Mivel Jezus meghalt ertunk, ujra kozel kerulhetunk Istenhez.

Mert ugy szerette Isten a vilagot, higy egyszulott fiat adta, hogy aki hisz Obenne az el ne vesszen hanem orok elete legyen.

Minden embernek lehetosege van megterni.

2017. ápr. 11. 12:57
 57/73 anonim ***** válasza:

Kérdező mi lesz ha elmondom, hogy a Föld kb. 4.5 milliárd éves ês az êlet evolúció során fejlődött erre a szintre? Mert erre képzeld el vannak megfogható bizonyítékaink. Csak gondolom ezeket a tudományos felfedezéseket tagadni fogod és elvakultan a hülye kis könyvedet fogod kővetni (megjegyzem bennem akkor múlt el feléd a tisztelet, amikor más vallásokat kakiztál le).

24/F

U.i.: Inkább sínylődök a pokolban a tetteimért, minthogy veled menjek a mennybe :D

2017. ápr. 12. 07:04
 58/73 anonim ***** válasza:
*követni
2017. ápr. 12. 07:06
 59/73 A kérdező kommentje:

Nagy butasagot beszelsz utolso. A Fold nem johetett magatol letre, hogy is johetne? Nezd meg mennyire kreativ minden, a novenyek, az emberek, az allatok, a hegyek. Isten teremtett mindent.

Remelem megvaltozik az allaspontod.

Ne felejtsd, amig el az ember, addig donthet. Donts jol.

2017. ápr. 12. 07:50
 60/73 anonim ***** válasza:

Aztan Isten tökéletes,ő honnan jött.?

Ne nevettesd már magad!

Te ebben hiszel más meg leszarja.

N25

2017. ápr. 12. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!