Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van meg rajtam kivul aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sweetchocolate kérdése:

Van meg rajtam kivul aki nem adja konnyen magat, szuz meg, nem konnyen megszerezheto, komoly kapcsolatra vagyik, es fontos szamara egy emberben a belso is nem csak kulso?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon boldog hazassagom lesz. Nem jovok ossze akarkivel, keresem a megfelelo lanyt. Szuz vagyok, es nem szegyellem! Csak a hazastarsammal fogok szexelni, mert egyedul az ember hazastarsaval szabad. Van mas is hasonloan? 23 eves vagyok es fiu

2017. ápr. 9. 22:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasi hibakert :)
2017. ápr. 10. 15:12
 42/73 anonim ***** válasza:

Rendben értem kérdező az álláspontod, ennek ellenére folytatom úgy tovább az életem ahogy eddig, ha Isten a döntéseim miatt pokolra kárhoztat hát legyen. Legalább több lesz az ismerős arc ott :D

24/F

2017. ápr. 10. 15:15
 43/73 anonim ***** válasza:

Igen. Én is így gondolom és így is fogok cselekedni. Ha nem sikerül és senki nem vesz el, akkor vénlányként halok meg, ez van:D Nekem nem külső számít. Az az első benyomáson kívül mást nem nagyon jelent...

L

2017. ápr. 10. 15:19
 44/73 A kérdező kommentje:
Hidd el jobb a Mennyben. Azt tudd, hogy akarhova kerul az ember, onnan nincs visszaut. Aki hisz Jezusban, elfogadja ot, megter, az a Mennyorszagba megy, vagyis üdvözül. Ha barmikor kerdesed van, segitsegre szorulsz, engem megtalalsz itt kedves valaszolo. Segitek amiben tudok
2017. ápr. 10. 15:19
 45/73 A kérdező kommentje:
43as hogy fogsz cselekedni? Nem teljesen egyertelmu
2017. ápr. 10. 16:01
 46/73 anonim ***** válasza:

Drágám.

És még azt írtad nem tudod miaz a hitterítő,hát pont az amit csinálsz.

Probálod a Te életképedet ráeröltetni másra,sikertelenül.

Itt mindenki tiszteletben tartja a Te álláspontod,de Te másét nem igazán.

Te hiszel Istenbe meg még sokan,de a legtöbb ember nem ilyen valásos vagy egyáltalán.

Ahogy irtam volt osztalytársam is olyan mint Te,de soha nem magyarázta a dolgokat nekünk,nem akart megtéríteni.

A halál után meg mivan? Senki nem tudja. Sztm elásnak,aztan megesznek a kukacok vagy elégetnek.

Az Iszlámok akkor meg amugy total hülyék? Mert Áláhban hisznek,meg a Korán mást ír?

Magyarázhatod tovább a nézeteidet,de nem mesz vele sokra.

Pl egy Hitgyülekezetbe a leg esélyessebb hogy talalsz magadnak párt.

En nem megmondtam hogy kinek nem kellesz,vagyis igen. Közöltem egy tényt. Aki nem olyan beálitotságú mint Te,nála biztosra veheted hogy nem all szoba veled. Nem fog megtérni,a Te kedvedér nem szexelni,nem fog rád várni az esküvőig. 2honap alatt meg nem fog hozzad menni.

n25

2017. ápr. 10. 19:26
 47/73 KJUsul ***** válasza:

Ha két hónapnál többet nem tud várni akkor nem is szereti, ez ilyen egyszerű. Ha igazán szeretsz valakit a várakozás nem jelenthet gondot.

Ha nincs türelem, nincs szerelem, ilyen egyszerű. Ez egyben próba is. Én is szűz vagyok és 48 éves. Nem vagyok egy lovag, de ribba nc sem kell nekem. Nem érdekelnek egyéjszakás kalandok sem. most meg már pláne nem. Ha valaki akar komoly kapcsolatot, állok elébe. De akkor tényleg komoly kapcsolat, nem pár hónapos orgia hegyek....

A komoly kapcsolat nálam azt jelenti, hogy minimum 1 év és kiderül bírunk-e egymással élni. Aztán jöhet a komolyabb dolog, összeköltözés, stb. Mondjuk én is jobban örülnék házasság után a szexnek, de a korom miatt már megengedőbb vagyok. Szeretnék gyereket már nagyon. De persze ahhoz az kell, hogy lássak jövőt a kapcsolatunkban. Nem fekszem össze bármilyen ribb ivel, most már nem. Ha eddig kitartottam, most már nem adom fel az igényeimet!

2017. ápr. 10. 19:49
 48/73 A kérdező kommentje:

Ha mar te is draga ak hivsz, en is :) Draga! Az iszlam nem tobb, mint egy rakas kaki. Ez van. Az csak egy kitalalt dolog, a buddhizmus is.

Egyedul a keresztenyseg az igaz a vallasok kozott.

Akinek igazi kapcsolata van Jezussal, az nem vallasos. O kereszteny.

En kitartok abban amit gondolok, ne vedd eroltetesnek.

Nem fogok mast mondani, mint amit gondolok. Az igazsagot nem ferditem. A halal utan nem csak annyi van higy elasnak vagy ilyesmi. Utanna is van elet, 2 fajta. Az egyik Istennel, a masik nelkule. Tudod mi ez a 2 hely gondolom. A valasztas mindig az embere. Valassz jol.

Ha rosszul valasztasz, meg mindig van lehetoseged jol valasztani es megterni, amig elsz. Meg egy autobalesetben is ha meg van 1-2 perced akar. De nem lehet tudni, ki meddig el

Utolso, tok jo hogy nem adod konnyen magad, ez nagyszeru! Valoszinu neked is vannak igenyeid, de nem eri meg akarkivel, akarmilyen helyzetben kielegiteni azokat. Mindenki azt csinal amit akar, de tovabbra is azt tudom mondani hogy a szexnek a hazassagban van a helye

2017. ápr. 10. 20:02
 49/73 anonim ***** válasza:

Kedves 47es.

Pl 2honap után nem fog házasodni senki,teis írtad h 1év kell,addig nem fog várni senki hogy szexelhessen a parjaval. (Nyilván aki olyan világnézetű,mint Te vagy a kérdező) Nem két honagot nem bir ki a szexig.

A végtelenségig meg ne várja senki a csodat,hogy családja lesz.

Kérdezö. Én tényleg elfogadom a gondolkodásod.

Én a Bibliát is egy nagy kitalált kakinak nézem.

Márcsak ha jozan paraszti ésszel gondolkodik valaki.

Meg az Isten teremtette a földet,meg mindent rá. Ja,nem. Elötte is volt élet.

Van aki az újjászületésbe hisz,én elfogadom azt is.

Én ink hiszek a Luciferbe.

n25

2017. ápr. 10. 22:09
 50/73 anonim ***** válasza:
(Nyilván aki olyan világnézetű,mint Te vagy a kérdező,nekik nem jelent gondot várni akár 2 3 évet is a szexig)*
2017. ápr. 10. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!