Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Számotokra mit jelent a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mit jelent a titokzatos, vagy elérhetetlen pasi? Mennyire vonzó?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 11:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én részben ilyen vagyok, igaz ez nem hogy jó, hanem még rossz is. Olyan távolinak tűnik mindenki.

Igaz ezen a szociális fóbia sem segít, néha már olyan vagyok, mint Raj a "The Big Bang Theory" első évadaiból.

2017. ápr. 7. 12:29
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

TI NŐK.

Ez most konkrétan általánosítás.

Tudtommal abban a kérdésben nem szóltam hozzá. Nem gond?

Aaaaaaaaaaaaaaaaa........ 😂

2017. ápr. 7. 12:31
 13/21 anonim ***** válasza:
96%
figyelmedbe ajánlanám hogy itt van többezer felhasználó, ezért többezer féle választ fogsz kapni. idióta. egyébként nekem sem vonzó egyáltalán ez a fajta, és még csak a belinkelt kérdésekre sem válaszoltam.
2017. ápr. 7. 12:31
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

#10. Glutén mentes csokis kekszem van.

Esküszöm kávét is kapnál mellé olyan jót mosolyogtam....

(N)-mindenféle hajlam' nélkül.

2017. ápr. 7. 12:32
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

14. Már megérte ha mosolyt okoztam egy embernek ;)

A gluténmentes is finom :D

2017. ápr. 7. 12:35
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen "egyértelmű bizonyíték", hiszen "minden kérdező ugyanaz" most is nagyokos. :))

Biztos új információ lesz számodra, hogy a nők sem egyformák, különböző életkorúak, eltérő igényűek lehetnek.

Üdv a valóságban!

2017. ápr. 7. 12:59
 17/21 anonim ***** válasza:
*minden válaszadó ugyanaz (kérdező helyett)
2017. ápr. 7. 13:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Volt még gimibe egy nagyon helyes csendesebb fura srác akiért nagyon sok csaj oda volt. Az volt benne az érdekes, hogy ő amolyan kis rosszfiú volt kilógott a tömegből és csinált pár necces dolgot is kicsit züllött volt de emellett meg nagyon kedves és félénk is volt. Legalábbis velünk oszt. társakkal másképpen viselkedett bár egyszer ilyen egyszer olyan volt. Nem is nagyon lehetett vele beszélgetni, sok csajt vissza is utasított azt sem tudtuk, hogy van-e barátnője elvileg volt de mindenki mást mondott mert senkivel nem jött össze 4 év alatt pedig sok szép lány oda volt érte szóval elérhetetlen volt. Meg tényleg nagyon helyes volt, hú nagyon szépen tudott nézni rád. Amúgy szerintem csak szimplán nagyon félénk volt igazából. Mostmár állítólag tök normális kedves és mostmár sajnos tuti van barátnője :D Ő majdnem mindenkinek bejött és tényleg egy nagy rejtély volt szóval van ilyen.
2017. ápr. 7. 14:18
 19/21 anonim ***** válasza:
64%
Nincs titokzatos és elérhetetlen férfi. Egyszerűek, mint a faék. :)
2017. ápr. 7. 23:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Nahát, érdekes, hogy nem találod úgy, hogy esetleg nem ugyanazok válaszoltak, pláne a 2012-es kérdésre, de akár a 2016-osra is. Neked női agyad van, hogy ennyire általánosítasz? Ennyi benned a titokzatos? :P
2017. ápr. 10. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!