Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Számotokra mit jelent a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mit jelent a titokzatos, vagy elérhetetlen pasi? Mennyire vonzó?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 11:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%

En sose kaparnek hapsiert. Sose kellett.

De elerhetetlen nincs. Csak nem az adott egyen sulycsoportja. :)

2017. ápr. 7. 12:02
 2/21 anonim ***** válasza:
68%
Semennyire.
2017. ápr. 7. 12:05
 3/21 anonim ***** válasza:
45%

Miért, van ilyen?! 😅

Még egy férfit sem láttam, aki titokzatos, vagy elérhetetlen lenne...

Sorry. 😏

2017. ápr. 7. 12:08
 4/21 anonim ***** válasza:
97%

Már semennyire. Volt idő, amikor még megmozdította a fantáziámat egy titokzatos és elérhetetlen pasi, aztán rájöttem, hogy egy nagyon "beteg" személyiséget rejteget és hogy (okkal) retteg megmutatni a valódi énjét, mert valószínűleg senki nem tudná elfogadni.

Mit tud elérni egy ilyen pasi? Fenn tudja tartani egy nő érdeklődését ideig-óráig a titokzatossággal, de abban a pillanatban, hogy egy picit is közelebb engedi magához, már nem lesz érdekes. Tehát ezzel a viselkedéssel kapcsolatot kialakítani abszolút nem lehet, csak plátói dolgokat. Ha az neked jó, hát hajrá!

2017. ápr. 7. 12:08
 5/21 A kérdező kommentje:

akkor figyelmetekbe ajánlom ezeket a válaszokat

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

ez is bizonyítja, hogy ti nők kétszínűek vagytok, egyszer így válaszoltok,másszor meg úgy

egyszerű TÖMEGPSZICHÓZIS

2017. ápr. 7. 12:17
 6/21 anonim ***** válasza:

Az en titokzatosom olyan mint tyler durden a harcosok klubjabol.

"You fuck me,then snub me.You love me,you hate me.You show me a sensitive side,then turn into a total asshole.Is this a pretty accurate description of our relationship."

Azzal a kulonbseggel h hogy nem gyulol.Mar nös.Mar nem dgunk.Ennek ellenere fel-felbukkan az eletemben neten,beszelget,belso dolgokrol is,majd eltunik.Neha erdekli h mi van velem,neha csak dob egy kepet az eleterol,h reagaljak.Jokepu persze,millio dolgot csinal,sokat kozuluk mesteri fokon,sporteredmenyek is,szakmailag is.Iszonyatosan okos es veszettul nem huseges.Ez utolso pont miatt fajo h amikor megkaptam sem volt sohasem az enyem EGESZEN.Es ahogy a ferfiaknak is az elerhetetlen kell,a noknek is az kene akit nem kaphatnak meg.Mert a fka es az h vele volt a legjobb az agyban,keves.En a szerelmet akartam.De nem vagyok olyan hulye hogy fussak utana.Meg utana sem.Hat igy.Ha jon (online), fogadom,ha megy,engedem.

2017. ápr. 7. 12:23
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

"ez is bizonyítja, hogy ti nők kétszínűek vagytok, egyszer így válaszoltok,másszor meg úgy "

A linkelt kérdésre nem válaszoltam. Emellett a linkelt kérdésnél is szerepel olyan válasz, hogy az adott nőnek nem vonzó, úgy látszik, rá nem hat a tömegpszichózis.

Amúgy 3-4 válaszból messzemenő következtetéseket levonni, hát.... hogy is mondjam, eléggé felszínes. Remélem, nem tanulsz felsőoktatásban, mert ha ilyen kutatással állnál elő tudományos területen, úgy vágnának ki, mint macskát sz*rni...

8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én spec. nem válaszoltam az előző kérdésre (nem vagyok egyedül a százalékommal), szóval milyen kétszínűségről beszélsz? Az nem jutott esetleg eszedbe, hogy nem minden nő akarja ugyanazt?

Én az őszinte és nyitott embereket szeretem, az ilyen titokzatoskodó, elérhetetlen emberekre nem vagyok hajlandó időt és energiát pazarolni, de ismerek olyat, akinek pont az kell. Nem vagyunk egyformák.

9/21 A kérdező kommentje:
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Látom, még te se igen dugtál nővel :D

A titokzatost meg gondolom magadra hiszed. De elárulom, nem titokzatos vagy, csak csodabogár, akit senki se tud tolerálni :D

kérem a kekszet

2017. ápr. 7. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!