Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez igaz? A lányoknak nem az a pasi vonzó aki körbe nyalja őket, lesi minden kivánságukat hanem inkább az aki kicsit elérhetetlen és titokzatos.
Mókás ez a dolog, máj frend.
Figyi:
Szép csávó "körbenyalalja": nyitott, igazi férfi stb.
Csúnya férfi "körbenyalja": nyomulós lúzer pfuj
Szép csávó titokzatos: Hú de misztikus, "van tartása"
Ronda csávó titokzatos: "mit képzel ez magáról, undorító"
én pasiként már jópár lehetetlen kategóriás nő elől tűntem el. Tudod mi lett az eredmény?
Semmi. Mindig abból lett valami, amiért tettem. De akkor sem értem, miért tapasztalják mások ezt, amit a kérdező irt
ÓÓÓÓ, hát perszeeee, és legyen alfahím is meg bunkó, mert az kell a nőknek.
A nők nem vágynak biztonságra, megbízhatóságra, és kedvességre, a nőknek az kell, aki le se sza.rja őket, és bunkózik velük, sőt ha lehet, rendszeresen verje is.
Ezt ti nem unjátok még?!
Ilyenkor ülök és töröm a fejem, hogy amikor leírod, hogy "lányok", teljesen már csoportra gondolhatsz, mint akikre én. Gondolom neked a "lány" az a kikent-kifent plázacica, akinek esze semmi, és ha elsőre lekúrják, onnantól a lábát is beletörölheti a pasija.
Csak azt nem értem, hogy neked minek ilyen "lány"?! Erre vágysz, hogy valakit alázhass és bunkózhass vele, miközben ő fut utánad? Ettől éreznéd magad férfinak?
Tudja a fene.
Legtöbb putrisoron így zajlik a "szerelem", talán ott kéne ismerkedni a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!