Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet még nem éreztem, ez szerelem?
4 hónapja vagyunk együtt. Viszonylag keveset találkozunk, a munka miatt.. De folyamatosan beszélünk facebookon.
Amikor együtt vagyunk boldog vagyok, és érzem hogy ő is az. Amikor alszik és hozzám bújik, a szivemben nagyon jó érzés van. Korai még az, hogy szerelmesek legyünk ennyi idő után egymásba? Úgy érzem soha nem akarom elveszíteni !!
sorry, olyan ostobát kérdeztél.
hány éves vagy?
1. mire várnál, közel fél éve vagytok együtt. szerinted mikor kéne érezned, h. szerelmes vagy, 4 év után?
2. nyilván nem a gyűlölet, amit érzel.
szerintem olvass sokat, legyél önreflexív, és tanuld meg felismerni az érzéseidet, meg némi önismeretet is.
mert az ostobaság dühítő, azért.
szerintem ez tinikategóriás kérdés.
Korai még az, hogy szerelmesek legyünk ennyi idő után egymásba?
4 hónapja jártok, és ezt kérdezed.
hát, ne haragudj, de ez olyan eszement.
Direkt hozzátettem, h keveset találkozunk!!!!! Menj és válaszolj akkor az értelmes kérdésekre. Ezt meg kerüld el!
Többieknek köszönöm a válaszokat :)
2. Kommentelő, igen a FB .... Ha jobbat tudsz annál , külföldrőlvaló beszélgetéshez viszonylag olcsón, akkor jelezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!