Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyet még nem éreztem, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet még nem éreztem, ez szerelem?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt. Viszonylag keveset találkozunk, a munka miatt.. De folyamatosan beszélünk facebookon.

Amikor együtt vagyunk boldog vagyok, és érzem hogy ő is az. Amikor alszik és hozzám bújik, a szivemben nagyon jó érzés van. Korai még az, hogy szerelmesek legyünk ennyi idő után egymásba? Úgy érzem soha nem akarom elveszíteni !!

2017. ápr. 5. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:

sorry, olyan ostobát kérdeztél.

hány éves vagy?

1. mire várnál, közel fél éve vagytok együtt. szerinted mikor kéne érezned, h. szerelmes vagy, 4 év után?

2. nyilván nem a gyűlölet, amit érzel.

szerintem olvass sokat, legyél önreflexív, és tanuld meg felismerni az érzéseidet, meg némi önismeretet is.

2017. ápr. 5. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, az. A FB-on való beszélgetés a leginkább árulkodó jel:)))
2017. ápr. 5. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy korai. Mi kb egy hét után vallottunk egymásnak szerelmet az egyik exemmel, bár mi előtte hónapokon keresztül beszélgettünk mire oda jutottunk, hogy összejövünk. De négy hónap az már bőven elé ahhoz, hogy beleszeress valakibe. Ha én négy hónap után nem éreznék semmit az illető iránt akivel együtt vagyok akkor valószínűleg később sem...
2017. ápr. 5. 22:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy nem gyűlölet. Kérlek ne nézz ostobának. De nekem ez új! Azért kérdeztem, mert nem tudom mit érzünk ha szerelmesek vagyunk :D sorry de ha nem tudsz normális, megértő választ adni, miért írsz???
2017. ápr. 5. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:

mert az ostobaság dühítő, azért.

szerintem ez tinikategóriás kérdés.

Korai még az, hogy szerelmesek legyünk ennyi idő után egymásba?

4 hónapja jártok, és ezt kérdezed.

hát, ne haragudj, de ez olyan eszement.

2017. ápr. 5. 22:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Direkt hozzátettem, h keveset találkozunk!!!!! Menj és válaszolj akkor az értelmes kérdésekre. Ezt meg kerüld el!

Többieknek köszönöm a válaszokat :)

2. Kommentelő, igen a FB .... Ha jobbat tudsz annál , külföldrőlvaló beszélgetéshez viszonylag olcsón, akkor jelezd!

2017. ápr. 5. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok. Nem tudok, csak poénnak szántam. Hihetetlen, hogy ide jutottunk: szerelemről van szó, érzésekről a szívben, meg odabújásról, de az a nyomorult FB ide is bepofátlankodik:)
2017. ápr. 5. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!