Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Miért fojtjátok el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért fojtjátok el az érzelmeiteket, ha szerelmesek vagytok egy másik pasiba, miközben van barátotok?

Figyelt kérdés
Később nagyon megbánhatjátok. Jó ez így?
2017. ápr. 5. 21:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

2

Ezt jól írtad ;)

2017. ápr. 5. 22:15
 12/24 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdező miért van ennnyire ellene a hűségnek? Tetszik valakinek a barátnője, aki nem akarja a párját érted otthagyni?
2017. ápr. 5. 22:21
 13/24 A kérdező kommentje:
nem szimplán tetszik, hanem "kacérkodott" velem, de most, mintha "visszafogná" volna magát
2017. ápr. 5. 22:34
 14/24 A kérdező kommentje:

amúgy meg nem is tetszett az elején, de magába bolondított

erre most az elmúlt hetekben jöttem rá másfél év ismertség után

2017. ápr. 5. 22:35
 15/24 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Hol ismerted meg? Találkozgattok? Te adtál neki jeleket arról, hogy tetszik neked?
2017. ápr. 5. 22:36
 16/24 A kérdező kommentje:

én magam egy nagy jel vagyok, mivel jóképű, sármos, jól öltözött, sportos srác vagyok, akire felfigyelnek a nők

de ezen kívül semmilyen jelet nem adtam az elején, mert nem tetszett kimondottan,mivel nem az esetem (nekem a szőkék, világosbarnák tetszenek), ő viszont adta a jeleket, aztán meg én is adtam,

féltékennyé tesszük egymást a másik szeme előtt stb

ez afféle dominancia-harc (ki bírja tovább a másik nélkül)

huszonévesek vagyunk, egy egyetemre járunk

2017. ápr. 5. 22:41
 17/24 anonim ***** válasza:
Nagyon el vagy tájolva, nem kicsit.
2017. ápr. 5. 22:43
 18/24 A kérdező kommentje:
miért is?!
2017. ápr. 5. 22:45
 19/24 A kérdező kommentje:
bírom ezeket a csupa szentéletű, hűséges beszólásokat
2017. ápr. 5. 22:47
 20/24 A kérdező kommentje:

jó köszönöm nem is kell több hozzászólás

köszönöm ennyi

2017. ápr. 5. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!