Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi az ami miatt meguntok egy lányt, akibe korábban beleszerettetek? Mi az, amitől elszáll a rózsaszín köd?
egy 24 éves csajnál az, amikor sokadjára hallom, hogy "unatkozom"
egy 28 évesnél az, amikor mindig az akciós újságokat böngészte, ennek 5 éve. Mostanra fogyott el az akciós mosogatógép tabletta.
egy 26 évesnél az, hogy nem volt képes letenni egy irgalmatlan bonyolult könyvtár-történelem szakos főiskolai diplomát 8 év alatt. és közben kb 8 hetet dolgozott munkahelyen, ahová az anyukája vitte be (betanított munka)
Én nagyon szerelmes voltam az exembe, iszonyatosan, de szakítottunk és le is írom miért.
Több oka volt.
Egyik oka az volt hogy amikor végzett a tanulmányaival és lett szabadideje mert elkezdett 8 órát dolgozni, és utána semmi dolga nem volt mert még szüleinél élt, akkor állandóan rajtam lógott, ami nem is volt baj de hosszú távon unalmas lett. Ennek is az volt az oka hogy neki nem voltak barátai, illetve voltak, csak velük ritkán tudott találkozni mert ők sem értek rá folyton. Nem volt semmi hobbija, unatkozott mert otthon a szülei mindent megcsináltak helyette, és szinte csak ült otthon.
Semmi hobbija nem volt ami lekötötte volna őt ami miatt folyton rám írt amint felmentem facebookra egy pillanatra. Amikor órákig nem voltam fent már hívogatott telefonon.
Amit én végeztem hobbit azt ő nem szerette, nem is jött ki velünk a levegőre, ki a szabadba nézőnek, vagy csak simán el lenni, de óránként hívott hogy unja magát.
A másik oka az volt hogy amikor összemelegedtünk akkor elkezdett előbújni belőle az a kislányos idétlenkedés. Nagyon idétlen tudott lenni 22 éves létére sokszor kibírhatatlanul viselkedett, gyerekes volt és túlzásba vitte az egészet. Nem volt hisztis típus, de sokszor ha kitaláltunk valami közös programot amit ketten döntöttünk el, akkor amikor eljött az idő már nem volt úgy kedve hozzá, meg sokszor nem tudtam sehova se elhívni magammal.
Volt nekem egy lány barátom akivel óvodáskorunk óta barátok vagyunk semmi több, be is mutattam őket egymásnak, és sokszor próbáltam a barátnőmet rávenni hogy csináljanak közös programokat mert nagyon hasonlóak voltak, de nem, pedig bírták egymást.
Ami a legjobban kiakasztott hogy sosem volt saját véleménye, mindenben engem utánzott, minden olyan tetszett neki ami nekem tetszett. Ha én neki álltam rajzolni vagy barkácsolni akkor is már a nyakamba lihegett hogy mikor fejezem már be, stb...
Imádott videó játékokon játszani Xbox-360 konzolt kapott tőlem születésnapjára, mert nagyon jó áron tudtam venni egy sráctól aki megvolt szorulva és tudtam hogy a barátnőm örülni fog neki.
Én is néha eljátszottam rajta, de én ezekből már kinőttem, mert már nem kötnek úgy le ezek a játékok. A barátnőm képes volt órákig nyomni. Emlékszem arra hogy egy pénteki napon korán mentem aludni, mert szombaton is kellett mennem dolgozni, és a barátnőm hajnali 3 kor is még azt nyomta szinte megállás nélkül. Nem zavart engem, csak az hogy már szinte vörös volt a szeme, tiszta sápadt volt az arca és már úgy kellett könyörögnöm neki hogy kapcsolja ki, feküdjön le mert ki van merülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!