Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak 1 kérdésem sztetek baj az h ha 22évesem beleszerettem egy 17 éves csajba? Értemesek írjak ne trollok
Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 20:27
1/8 anonim válasza:
baj az, hogy nem tudsz helyesen írni.
5 év a korkülönbség, így nem baj, de ha évek múlva is ez a tini korosztály jön csak be, az már baj.
próbálj nyitni a kortársaid felé.
2/8 Krukutyán Levente válasza:
Olyan "értemesek" mint te? Baj, mert ő már most előrébb lehet szellemileg. 10 évet letagadhatnál.
3/8 anonim válasza:
Nem baj. És az sem baj, ha ő is szerelmes beléd.
4/8 anonim válasza:
Igyekszem nagyon összeszedni magam, hogy értelmesnek tűnjek!
Szóval, szerintem nem baj!
5/8 anonim válasza:
17 évesen én helyesebben írtam,mint most te,úgy,hogy nálam biztos nem rúgtál volna labdába.
Ha nem sokára betölti a 18-at a lány,akkor az még okés,jogi értelemben. Agyilag a legtöbb pasi ilyenkor még úgyse áll készen arra,hogy családot alapítson és egy ilyen korú csaj még nem várja el,úgy,hogy nincs ezzel gáz.Akkor lenne nagyobb baj,ha idősebb nőt fognál ki.Ő már agyonnyaggatna a családalapítással.
6/8 anonim válasza:
Teljesen OK, picit fiatal, de hát istenem, az érzelmeknek nem lehet parancsolni.
7/8 anonim válasza:
Anyám 17 volt, apám 25. Még mindig együtt vannak.
8/8 anonim válasza:
És még mindig 17 és 25 évesek? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!