Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem, Férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem, Férfiak?

Figyelt kérdés

Bele szerettem, a legjobb haver csajba. Évek óta barátok voltunk, mindent tudott rólam a legféltettebb titkaimat is!

Viszont van családom, a feleségemmel már jó pár éve nagyon megromlott a kapcsolatunk. Bármit próbálnék vele megbeszélni, helyre hozni, de ő csak támad engem, és bele untam már abba, hogy folyton magyarázkodjak. A folytonos számon kérésbe. Nagyon zárkózott nő, senki nem szereti a baráti társaságom közül, mert mindenkire megvetően és érdektelenül tekint! Nem lehet vele elmenni sehová, ahol a barátaim is jelen vannak mert mindenkitől félt, és vad idegen nőkre féltékeny! Én társasági ember vagyok, és szeretem a jó táraságot, de a párom az az otthon ülős, idegbeteg fajta " hol voltál, kivel, mikor, mitcsinaltál?" Egyszerűen nem bírom, és nagyon sokat beszélgettem erről a haver csajjal, és mindig annyira tetszett, hogy ő meg nyitott, imádjak az emberek mosolygós, kedves , vicces, segítőkész, laza csaj. Van egy kislányom is és szinte már csak miatta vagyok még benne a házasságomban. Időközben annyira egymásra találtunk a másik lánnyal, hogy viszonyunk lett, és az a szeretet amit tőle kapok, az a törődés, azok az inponáló szavak annyira pozitív hatással vannak rá, hogy szeretnék vele lenne, mert úgy érzem, hogy vele minden olyan egyszerűen menne, nincs rágörcsölve az életre, megéli a mindennapok, a rosszban is a jót látja, egyszerűen amellett, hogy szeretem csodálom is. Viszont sajnálom a feleségem! Tanács?

2017. márc. 25. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy olvasom neked a fő problémád a számodra már nem kielégítő házasságod.

Ezt kellene dűlőre vinni szerintem első körben, mindentől függetlenül.

Lehet azért érzel így a havercsajod iránt is mert a feleségedtől nem kapod meg amit egy nőtől kéne. Ennél többet objektíven nem hiszem, hogy lehet tanácsolni.

Azt, hogy elválsz e, vagy sem azt neked kell tudni.

Esetleg beszéld meg a feleségeddel, hogy neked nagyon eleged van az egészből és ha továbbra is feleség akar maradni, akkor itt az ideje tenni ezért valamit. Az sem kizárt, hogy ő is talált benned olyan dolgokat amik miatt már nem szeret vagy már nem úgy lát téged mint régebben.

Szóval meg kellene próbálni megbeszélni vele, nyersen őszintén, azt megérti a legtöbb ember. Mond meg, hogy a gyerek szerves része annak, hogy nem léceltél már rég le. Ha ez sem segítene belátható időn belül akkor én lelépnék. Attól még lehetsz a gyerek apja, hogy nem vagy együtt az anyjával, válás körülményeinek függvénye.

2017. márc. 25. 14:52
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Ha a csajnak nincs más, akkor hajrá! Ez nem is lehet kérdés. Ne vágd tönkre az életed egy idegbeteg nő miatt. Viszont légy előrelátó, mert el nem tudod képzelni, hogy mi minden gonoszságra képesek a nők egy ilyen helyzetben. Ezekre készülj fel, és a csajjal is beszéld át a dolgokat, nehogy két szék közt a pad alá ess.

Én is nagyon nehezen váltottam anno, pont a gyereke miatt, de ma már bánom, hogy nem léptem korábban, mert mindenkinek jobb lett volna.

2017. márc. 25. 14:57
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Ne ezért nincs olyan, hogy nő-férfi barátság
2017. márc. 25. 15:01
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Azért elég egyoldalú ez a vád a feleséged felé. Kíváncsi lennék az ő szemszögére is: például, hogy mennyire álltál ki érte és egítettél neki beilleszkedni a barátaid közé, vagy hogy mennyire volt mindig előrébb számodra a havercsaj nála, mennyire vetted semmibe a kéréseit a havercsajhoz való túlzott közeledésről és intim barátkozásról
2017. márc. 25. 15:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Minden hová elvittem, az elején, mindenkinek bemutattam, próbáltam a kedvére tenni mindenben, hogy neki jó legyen, hiszen szerettem a legfontosabb volt nekem, de észre vettem és azt éreztem, hogy minenben a hibát keresi, ő saját szájával vallotta be nekem, hogy " nem szeretem a barátaidat, nem szeretem ha velük vagy, ne igyál velük, elegem van abból ha szívességet kérnek tőled, ide ne jöjjenek, ne csináljunk kerti partyt. " mindenre a válasza nem, nem akar beilleszkedni, úgy érzem csak bírtokolni akar, mert ha tehetné ki se engedne a házból. Próbáltam megnevelni, hogy legyen nyitott, baratkozós engedje el magát, ne csak a lakásban üljön de nem tudok vele mit kezdeni! Ezért már a kedvem is elment tőle. Elkezdtem a barátaimat hanyagolni nem kerestem őket, nem vettem nekik fel a telefont akár milyen segítségre lett volna szükségük és nem piti 1-2 hónapos baratságról beszélünk hanem gyerekkoriról! Már meglátogatni sem jönnek inkább küldenek egy sms-t. Nem bírom ezt....
2017. márc. 25. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mire vársz? Hogy baj legyen? Ha csak úgyis rinyál minden veled kapcsolatos dologért, akkor mindenkinek jobb lesz külön.
2017. márc. 25. 15:18
 7/11 kendrazoltan ***** válasza:
100%

Sajnos azt kell mondjam, hogy az ember ennyire gyökeresen, mint ahogy a feleségednek kellene, ebben a korban már nem tud megváltozni (bár csak feltételezem, hogy nem 20 évesek vagytok)...lehet itt közhelyesen olyan idióta tanácsokat osztogatni, hogy meg lehet beszélni mindent és társai, de ez nem-fog-működni....

Sajnálatból valaki mellett lenni, az nem megoldás, hiszen senkinek sem jó...neked sem és neki sem...a sajnálatból elherdált éveket csak viták tömkelege fogja övezni, egyre súlyosabbak, mígnem bekövetkezik az elkerülhetetlen...ennek a folyamatnak pedig a feleséged, te magad és a lányotok is egyre hatványozódó mértékben lesz szenvedője...ezeket az éveket pedig egyikőtök sem fogja visszakapni...

2017. márc. 25. 15:41
 8/11 anonim ***** válasza:
88%

"vad idegen nőkre féltékeny!"

Úgy tűnik, nem ok nélkül tette, a te füled mögött is van vaj.

2017. márc. 25. 16:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom,ha nem jött volna kèpbe a havercsaj,jött volna más.Te nem vagy már boldog így.Innentől érezned kell,mi a teendő.Egyébként pedig biztosan volt oka a nejednek is,hogy ilyenné vált,de ezt csak te tudhatod.Ha más életre vágysz,akkor kockáztass!
2017. márc. 25. 16:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy személy miatt elveszited a baràtaidat ja és ezek komoly és mély baràtsàgok ez esetben nincs mit mérlegelni a gyerekeidet meg làthatod megbeszéled a feleségeddel elvégre jogod van hozzà!Eleve ma nem könnyű olyan havert barátot talàlni akire akikre lehet szsmitani a bajban !Voltak baràtaim de azok àltalàban cserben hagytak !
2017. márc. 27. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!