Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem, Férfiak?
Bele szerettem, a legjobb haver csajba. Évek óta barátok voltunk, mindent tudott rólam a legféltettebb titkaimat is!
Viszont van családom, a feleségemmel már jó pár éve nagyon megromlott a kapcsolatunk. Bármit próbálnék vele megbeszélni, helyre hozni, de ő csak támad engem, és bele untam már abba, hogy folyton magyarázkodjak. A folytonos számon kérésbe. Nagyon zárkózott nő, senki nem szereti a baráti társaságom közül, mert mindenkire megvetően és érdektelenül tekint! Nem lehet vele elmenni sehová, ahol a barátaim is jelen vannak mert mindenkitől félt, és vad idegen nőkre féltékeny! Én társasági ember vagyok, és szeretem a jó táraságot, de a párom az az otthon ülős, idegbeteg fajta " hol voltál, kivel, mikor, mitcsinaltál?" Egyszerűen nem bírom, és nagyon sokat beszélgettem erről a haver csajjal, és mindig annyira tetszett, hogy ő meg nyitott, imádjak az emberek mosolygós, kedves , vicces, segítőkész, laza csaj. Van egy kislányom is és szinte már csak miatta vagyok még benne a házasságomban. Időközben annyira egymásra találtunk a másik lánnyal, hogy viszonyunk lett, és az a szeretet amit tőle kapok, az a törődés, azok az inponáló szavak annyira pozitív hatással vannak rá, hogy szeretnék vele lenne, mert úgy érzem, hogy vele minden olyan egyszerűen menne, nincs rágörcsölve az életre, megéli a mindennapok, a rosszban is a jót látja, egyszerűen amellett, hogy szeretem csodálom is. Viszont sajnálom a feleségem! Tanács?
Ahogy olvasom neked a fő problémád a számodra már nem kielégítő házasságod.
Ezt kellene dűlőre vinni szerintem első körben, mindentől függetlenül.
Lehet azért érzel így a havercsajod iránt is mert a feleségedtől nem kapod meg amit egy nőtől kéne. Ennél többet objektíven nem hiszem, hogy lehet tanácsolni.
Azt, hogy elválsz e, vagy sem azt neked kell tudni.
Esetleg beszéld meg a feleségeddel, hogy neked nagyon eleged van az egészből és ha továbbra is feleség akar maradni, akkor itt az ideje tenni ezért valamit. Az sem kizárt, hogy ő is talált benned olyan dolgokat amik miatt már nem szeret vagy már nem úgy lát téged mint régebben.
Szóval meg kellene próbálni megbeszélni vele, nyersen őszintén, azt megérti a legtöbb ember. Mond meg, hogy a gyerek szerves része annak, hogy nem léceltél már rég le. Ha ez sem segítene belátható időn belül akkor én lelépnék. Attól még lehetsz a gyerek apja, hogy nem vagy együtt az anyjával, válás körülményeinek függvénye.
Ha a csajnak nincs más, akkor hajrá! Ez nem is lehet kérdés. Ne vágd tönkre az életed egy idegbeteg nő miatt. Viszont légy előrelátó, mert el nem tudod képzelni, hogy mi minden gonoszságra képesek a nők egy ilyen helyzetben. Ezekre készülj fel, és a csajjal is beszéld át a dolgokat, nehogy két szék közt a pad alá ess.
Én is nagyon nehezen váltottam anno, pont a gyereke miatt, de ma már bánom, hogy nem léptem korábban, mert mindenkinek jobb lett volna.
Sajnos azt kell mondjam, hogy az ember ennyire gyökeresen, mint ahogy a feleségednek kellene, ebben a korban már nem tud megváltozni (bár csak feltételezem, hogy nem 20 évesek vagytok)...lehet itt közhelyesen olyan idióta tanácsokat osztogatni, hogy meg lehet beszélni mindent és társai, de ez nem-fog-működni....
Sajnálatból valaki mellett lenni, az nem megoldás, hiszen senkinek sem jó...neked sem és neki sem...a sajnálatból elherdált éveket csak viták tömkelege fogja övezni, egyre súlyosabbak, mígnem bekövetkezik az elkerülhetetlen...ennek a folyamatnak pedig a feleséged, te magad és a lányotok is egyre hatványozódó mértékben lesz szenvedője...ezeket az éveket pedig egyikőtök sem fogja visszakapni...
"vad idegen nőkre féltékeny!"
Úgy tűnik, nem ok nélkül tette, a te füled mögött is van vaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!