Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó helyre tettem a fenekem az exem szerint, ez ugye nem azt jelenti, amit gondolok?
Összefutottam egy tinikori barátommal, beszédbe elegyedtünk és természetesen feljött a párkapcsolat témakör. Mikor megtudta ki a párom (csak a családját ismeri hallomásból) ezt kaptam meg "Woow... na erre apám azt mondaná, hogy jó helyre tetted a feneked". Nem váltunk el igazán rosszban így szeretném feltételezni, hogy van ennek a mondatnak egy olyan jelentése, ami nem annyira sértő, mint amennyire ez most nekem esik...
Vélemények?
Lehet úgy is érteni,hogy te anyagias picha,meg úgy is,hogy ő sosem lesz olyan jó parti,mint a pasid,emiatt irígy.
Döntsd el melyik!
Köszönöm a válaszokat. Én senkit nem pontoztam, szerintem felesleges.
Szeretném azt hinni, hogy csak egy vicces megjegyzés volt mert 6 éves koromtól ismerem, osztálytársak voltunk 14 éves korunkig, ezért is álltunk le beszélgetni mikor sok év után összefutottunk pár percre. 15 évesen volt egy pár hónapos "járásunk", de békében ért véget, túl fiatalok voltunk.
Csak azért esik kifejezetten rosszul mert 1, tudja, hogy nem olyan ember vagyok, 2, már 5,5 évvel ezelőtt 17 éves korunkban jöttem össze a párommal, akkor aztán még szóba sem jött anyagi helyzet. És ezt az "exem" is sejthetné.
Az én szüleim (átlagosabb helyzetben lévők) jobban támogatnak minket, mint az övéi, így ha valaki jól járt, akkor az ő :D (persze csak poénosan jegyzem meg, ő sem ezért van velem.)
Hát persze, hogy egy tréfás megjegyzés volt, pont ezt írtam én is! :)
És már akkor benne volt a válaszomban, hogy szerintem nem olyan lány vagy.
"Az is lehet, hogy iróniának szánta. Nem mindenki ilyen romlott, mint itt a GyakoriAlaptalanulEllenségeskedők.hu-n pár hozzászóló, vannak akik nem sértegetni akarnak egy-egy tréfás (nak szánt) mondattal, csak örülnek helyetted is, hogy akaratodon kívül jó helyre kerültél. Hidd el, nem gondolnak bele minden létező rosszat (pláne nem "anyagias pi.csát")!
Nekem is elsőre egy bók, nem pedig holmi szarkazmus jutott eszembe."
Ha már alaptalanul valaki lepontozott, megtennéd, hogy legalább Te felpontozol egy zöld kézzel? :) Köszi! :)
Nem szeretem, ha egy egyébként tökéletes választ (mindegy ki írta) mindennemű ok nélkül valami idióta (mert neki éppen ráléptek a micsodájára) lepontoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!