Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó helyre tettem a fenekem az exem szerint, ez ugye nem azt jelenti, amit gondolok?
Összefutottam egy tinikori barátommal, beszédbe elegyedtünk és természetesen feljött a párkapcsolat témakör. Mikor megtudta ki a párom (csak a családját ismeri hallomásból) ezt kaptam meg "Woow... na erre apám azt mondaná, hogy jó helyre tetted a feneked". Nem váltunk el igazán rosszban így szeretném feltételezni, hogy van ennek a mondatnak egy olyan jelentése, ami nem annyira sértő, mint amennyire ez most nekem esik...
Vélemények?
De, ez kbszott megalázó. Konkrétan kinyögte hogy anyagias pcsa vagy és hogy bejött az élet.
Szerintem egyszerűen ne foglalkozz vele. Ezt egy pár embertől még biztos meg fogod kpni ha jó módú pasival jársz, de többnyire a hátad mögött. Szrd le. Te tudod hogy miét avgy vele, ne a szomszéd mondja már meg. Meg amúgy is, gondoljanak amit akarnak, te csak érezd jól magad.
Ha pedig legközelebb találkoztok, akkor légy egy kicsit távolságtartóbb vele. Ezt ugyanis még ha nem is sértésnek, de bóknak sem szánta...
Az is lehet, hogy iróniának szánta. Nem mindenki ilyen romlott, mint itt a GyakoriAlaptalanulEllenségeskedők.hu-n pár hozzászóló, vannak akik nem sértegetni akarnak egy-egy tréfás (nak szánt) mondattal, csak örülnek helyetted is, hogy akaratodon kívül jó helyre kerültél. Hidd el, nem gondolnak bele minden létező rosszat (pláne nem "anyagias pi.csát")!
Nekem is elsőre egy bók, nem pedig holmi szarkazmus jutott eszembe.
Jól "házasodtál"/helyezkedtél amit az apja így fejezne ki, idézte is tőle. Régen amikor vagyonok házasodtak, nem lehetett ettől eltérni holmi szerelem miatt, mint napjainkban. Ha haragban vagytok ez lehet pejoratív, de mivel nem vagytok, szerintem csak humoros múltra való projekció akart lenni.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!