Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy főiskolai csoporttárs még házinyúlnak minősül? Gondolok itt egy 30-40 fős csoportra. Néhány csoporttársam szerint egy főiskolán már nem annyira. Amúgy 20 éves fiú vagyok.
sztem nem. mondjuk én biztos nem jönnék össze olyannal, akivel 1 suliba járok, de próbálkozni lehet.
viszont sztem csak akkor kérdezz rá, ha biztos vagy a dologban, mert nagyon gáz úgy pofára esni, hogy utána 30-40 ember röhög rajtad...
egyetemen, főiskolán már belterjességről beszélnek :D:D:D
Vicc volt.
Amúgy szerintem nem az. Ismerek olyat akik csoptársak voltak, azért mentek szét, mert hiányzott nekik a magány, másik ugyanilyen pár meg pont azért van együtt, mertmindig együtt lehetnek
Dehogy, mert kb egy félévet lesztek egy csoportban és kész. A köveztkező tantárgyfelvételnél lehet teljesen más csoportba kerültök. Ez ne tartson vissza!:)
Petranova
Miért kell egyszerre a szakításra gondolni?
A párommal három éve vagyunk együtt, idén érettségiztünk, jövő hónapban esküvő. Hét évig voltunk osztálytársak.
Baba a pociban, de még nem tudja.... :)
Ha olyan kapcsolatot szeretnél, amiben sokat vagytok együtt, vágj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!