Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam le a csoporttársam?
Szia!
Miért ne?:)
Figyelj. Egyetemre jártok, nem vagytok már gyerekek, hogy ne lehessen ilyen dolgokról beszélni.
Odamész hozzá, beszélgetsz vele, és felteszed neki a nagy kérdést! "Eljönnél velem vacsorázni?"
Te tudod, hogy hova mennél szívesen, bár én egy étterem teraszát javasolnám, de az így novemberben már nem igazán kivitelezhető. Tehát lehet, hogy még jobb, ha beültök valami hangulatos étterembe, és ott elbeszélgettek egy pár órát. Ha végeztetek, akkor hazaviszed, vagy hazakíséred, vagy valami.
Első vagyok.
Nem kell vagány őserőnek lenned ahhoz, hogy megkaphass egy lányt:)
Csak egyszerűen önmagad add, és lehetőleg ne rontsd el.
Előbb-utóbb úgyis rá fogsz jönni magadtól, hogy kell viselkedni ilyen helyzetekben, és egy lánnyal. Nem kell ide semmilyen technika:)
nekem pl nem tetszik az ilyen egybőlvacsis dolog
ha már csoporttárs,akkor ésszerübb egyetemen beülni akárhova(sotét nem ismerem,de nálunk van több hely egyetemen belül)
és akkor a lánynak sem annyira ciki,ha mégsem jössz be neki...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!