Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam le a csoportt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le a csoporttársam?

Figyelt kérdés
Egyetemen az egyik csoporttársam nagyon bejön. Hova hívjam el? Nem gáz, hogy csak így nekiszegezném, hogy Szia, eljönnél velem vacsorázni? Hova vigyem? Kis kávézó, étterem? Gondolom lejött, hogy lány az illető!
2009. nov. 16. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Miért ne?:)

Figyelj. Egyetemre jártok, nem vagytok már gyerekek, hogy ne lehessen ilyen dolgokról beszélni.

Odamész hozzá, beszélgetsz vele, és felteszed neki a nagy kérdést! "Eljönnél velem vacsorázni?"

Te tudod, hogy hova mennél szívesen, bár én egy étterem teraszát javasolnám, de az így novemberben már nem igazán kivitelezhető. Tehát lehet, hogy még jobb, ha beültök valami hangulatos étterembe, és ott elbeszélgettek egy pár órát. Ha végeztetek, akkor hazaviszed, vagy hazakíséred, vagy valami.

2009. nov. 16. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Mintha én kérdeztem volna meg ezt :D Nem tudom hogy vagy vele, de szerintem ha nekiszegezed ezt a kérdést köpni nyelni nem tud majd, esetleg a meglepetés erejére támaszkodva jönne csak össze, de ehhez elég jó képűnek kell lenned, hogy igent mondjon. A másik variáció, kicsit lightosabb, megmondod neki kerek perec, hogy tetszik neked, bejön.Nekem még ez is durva, de legalább kevésbé letámadós mint a tiéd. A harmadik,amit én is akarok(azon alapszik, hogy nem támadod le ilyennel, hogy tetszik neked) , elkéred a füzetét mittudom én hogy nem tudtad leírni órán, és ideadná, (aztán itt vannak buktatók, de ezeket sikeresen fogod venni, pl megkérdi ott vannak csoporttársaid mé nem tőlük kéred el, akkor kis bókkal mondod neki ők hülyék , te meg okos vagy , okosabb mint ők, meg én és inkább ezért tőled kérem el:D, mosolyogsz egy nagyot, a lányok szeretik ha fényezik őket)aztán bejelölöd iwiwen vagy valahol, hogy azért ne felejtse már el hogy te milyen vagány jóképű pasi vagy, megnézi a képeid esetleg . Másnap, legközelebb visszaviheted neki, megkérdezed mivel tudod meghálálni, mondja majd semmivel... de te ragaszkodni fogsz hozzá:D még szép, hogy ragaszkodsz, és itt már meghívhatod mondjuk kavézni, pizzázni, de ez a max ... ja és ezt ne randinak nevezd sose legalábbis az elején, hanem találkozónak. (Amúgy mindjárt megkönnyítené a dolgot, hogy tudjuk, hogy ismered e a célpontot, vagy sem, amit írtam, az arra az esetre van, ha nem ismered. Ha ismered, akkor a felesleges köröket kihagyva, beszélgess vele jópárszor a héten, aztán legközelebb, már megkérdezheted, hogy eljönne e veled valahova, sétálni egyet, venni egy pólót, akármi:D Hajrá drukkolok. Egyébként ilyen tanács nekem is elkelne pár :D Csak nekem inkább a bátorítással van a gond , de megoldjuk okosba.
2009. nov. 16. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Melyik egyetem?
2009. nov. 16. 22:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Na kösz! Állítólag a csajok buknak az ilyen "letámadásokra". Ebből tudják, hogy te amolyan őszinte, vagány őserő vagy, aki nem sz--ozik. Csak hát én még kezdő vagyok. De belejövünk!
2009. nov. 16. 22:40
 5/7 A kérdező kommentje:
SOTE
2009. nov. 16. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nem kell vagány őserőnek lenned ahhoz, hogy megkaphass egy lányt:)

Csak egyszerűen önmagad add, és lehetőleg ne rontsd el.

Előbb-utóbb úgyis rá fogsz jönni magadtól, hogy kell viselkedni ilyen helyzetekben, és egy lánnyal. Nem kell ide semmilyen technika:)

2009. nov. 17. 00:48
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem pl nem tetszik az ilyen egybőlvacsis dolog

ha már csoporttárs,akkor ésszerübb egyetemen beülni akárhova(sotét nem ismerem,de nálunk van több hely egyetemen belül)

és akkor a lánynak sem annyira ciki,ha mégsem jössz be neki...

22/L

2009. nov. 17. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!