Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom sokan felteszik a kérdést: hogyan szólítsam meg?
Figyelt kérdés
Félek még oda lépni is hozzá, borzalmasan béna vagyok fiú létemre tudom, de ez van. Azt sem tudom mit gondol rólam, csak köszönök neki suliban és kész. De annyira hihetetlenül tetszik hogy nem tudom. Fészbukon sokat beszéltünk nagyon élőben meg még semmit, szánalmas tudom. Mit kezdjek ezzel? Rettenetesen félek oda menni...2011. nov. 7. 22:06
1/6 anonim válasza:
Semmit,tulajdonképpen alkalmatlanná nyilvánítottad magad.Ha fészbúkon olyan bátor vagy,akkor írd meg ott neki,hogy szeretnél vele élőben is beszélgetni!
2/6 anonim válasza:
hát én azt ajánlom neked hmenj el vele délután vegyél piát gondolom bene lesz és igyál és akk 1 gátlástalanabb leszel 2 mondhatod h a pia miat csináltál gáz dolgokat :D
3/6 anonim válasza:
Mond el neki hogy nagyon tetszik neked valaki... mintha más lenne érd el azt hogy tudni akarja hogy ki az illető.. és ekkor légy nagyon bátor ........ és mond neki azt hogy ép itt áll előttem. :) Én csináltam már ezt és bevált... ;)
4/6 anonim válasza:
Mindegy, csak azon múlik, h jól nézel-e ki! Akár facebookon is elhívhatod randira.
5/6 anonim válasza:
ja sztem is mert az egyik osztálytársam aki nem néz ki vmi jól meg nem raj ink kis nyomi fb-n irta a csajnak h neked bejönk vki az osztályból mert nekem bejön és akk megkérdezte a csaj h ki és akk mondta h t betűvel kezdődik és e betüvel végződik és jól beégettXDXDszegény:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!