Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy csoporttársam, aki nagyon tetszik (levelezős vagyok), egy csoportbuli kapcsán fel is hívtam.
Nagyon kedves volt, majd délután egy apropó miatt újra hívott.Kb. fél órát beszéltünk, persze, akkor már személyes dolgokat is kérdezett.Kérdezte hova megyek este, és mivel ő pesti kérdezte h nem e megyek Pestre vmikor, mert összefuthatnánk, mondtam h nem erre h nem baj, ő majd úgyis jön le. Aztán még aznap este írt sms-t h elindultunk-e már bulizni, és h küldjek képet mibe megyek. Persze nem küldtem, de sms-eztünk hétfőig. (szombattól). Aztán azóta se kép, se hang. Én írtam az utolsót, írtam h akkor majd egyeztetünk... Valaki érti ezt?! Azóta egy hét telt el.
Ő 33, ÉN 22.
22/L
.......bocs.....elbambultam
Lehet, azt hitte, h félős vagy....Miért nem küldtél?
NE haragudj meg ez csak a véleményem! valószínű, hogy a megérzésed nem csal és nőcsábász, valószínűleg, azt gondolta,hogy nem jöttél fel Pestre, képet se küldtél és, hogy "nem éri meg az erőfeszítést" aztán újra taliztatok, "eszébe jutott" juj hát akkor megpróbálom mégegyszer:S ne éld bele magad sztem nagyon:S
én is voltam hasonló helyzetben:S
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!