Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jason Statham vagy Brad Pitt, ki a szimpatikusabb csávó külsőre?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom leborotválom kopaszra a hajam, mellette 4 éve kondizok van egy 8 % testzsírom, emellett van egy 750-es suzuki motorom, ki jön be nektek jobban egy kopasz macsó csávó motoron bőrkabátban, vagy egy hajasbaba?2017. márc. 21. 20:15
11/15 anonim válasza:
Ez nagyon is függ attól, hogy az embernek milyen az arca. Volt már párom akinek kifejezetten jól állt, hogy kopasz volt, bár ő sem kifejezetten a Jason Statham féle és ő kifejezetten furcsán is nézett volna ki ha növesztette volna a haját, de ez nem áll mindenkinek jól. A két színész közül egyébként én inkább Brad Pittet preferálom, de én elfogult vagyok, mert neki a színészi tehetsége az ami legfőképp megfogott és nem a kinézete.
13/15 anonim válasza:
Jason Statham. De ettől eltekintve egy stílussal is rendelkező motoros pasihoz hozzátartozik, hogy olyan a haja ami jól áll neki és szereti és nem az itteni véleményre ad (: L
14/15 anonim válasza:
Nem mindenkinek áll jó a kopaszság.
Kérdésre válaszolva, nekem inkább Brad Pitt, még idősen is jól néz ki, és nagyon jó színész szerintem.
15/15 anonim válasza:
Dirk Benedickt szerintem mind a kettőt üti.
Apámnak meg 1.1es yamaha-ja van paraszt, nekem meg vett egy porsche boxster-t ;)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!