Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg csak így van értelme a szerelemnek, kapcsolatnak?
Hallottam ezt a kijelentést, főleg a szüleim generációjának tagjaitól.
Szerintem, ha hagyományos módon ismerkedsz, vagyis ismered már az illetőt egy ideje és leginkább csak te akarsz vele összejönni, akkor kisebb az esélyed egy stabil párkapcsolatra.
Azonban az utcán vagy interneten ismerkedve (főleg olyan esetben, ha kevés volt előtte a kommunikáció), akkor nem gond. Ezután jön az a szakasz, amikor feltornászod addig a pontig a kapcsolatot, mint az ismerősökkel van - vagyis, hogy ha most nem találkoztok 5 évig, legközelebb attól még köszönni fogtok. Ha ezen a ponton a fiú nem gondolja úgy, hogy neki te kellessz, akkor szerintem felejtős az ügy.
Szerintem nem annyira az a fontos, hogy mennyire harcolnak a lányért, hanem, hogy mennyire érzed magad biztonságban a párkapcsolatban, mind a két fél esetén. Ha nem teszed, akkor folyamatosan feszültséget keltesz, amitől az egész kapcsolat nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!