Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még így értelme a kapcsolatnak?
Párommal csaknem 4 éve együtt vagyunk, és egyre jobban azt veszem észre, hogy elmúlt az irántam érzett fellángolása, mintha nem hiányoznék neki, mintha már nem is szeretne. Eddig mindig rám mászott, mostmár semmit sem kezdeményez, se szexet, de még csak csókot sem. Szexelni szoktunk, látszólag élvezi is, de mindig én kezdeményezek. És már régóta gyanítom hogy megcsal, vagy megcsalt valaha. Van egy "barátja" akivel elég szoros a kapcsolata. Mindketten középiskolások még igy elég sok időt tudnak egyutt tolteni a hátam mögött. És bulikon is a barátnőm inkább az ő társaságát keresi, mintsem az enyémet. A barátja eléggé gazdag, nagy a baráti társasága, szoval egy csomó vonzóbb tulajdonsága van. Én inkább őszinte, igaz ember vagyok. Talán ez nem felel meg a barátnőmnek... kitudja... szereti az ármányt, olyan dolgokat amiben van játék , taktika (?) Azt mondják a párok fel szokták hívni egymást , na ő már nem ír nekem, csak ha akar valamit. De még facebookon se ír rám. Egyszerűen egész nap várom hogy irjon valamit, de b*szik rám, pedig fent lóg egész nap...
Szerintetek mit tegyek? szeretem őt, de nem akarok az idők végezetéig ilyen üres, megszokásba torkollott kapcsolatban élni.
20/F
Az ilyen tinédzserszerelmek nagyon ritkán tartanak 2-3 évnél tovább. A ti esetetek egy igen ritka példa. Ez van, már kezd ellaposodni a romantika. Ez rengeteg kapcsolatnál van így. Emlékeztesd, hogy mennyire szereted, vigyél új dolgokat a kapcsolatba, ne hagyd kihűlni a romantikát! Ha ennek ellenére se változik a helyzet, akkor más jellegű a probléma.
20/f szintén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!